Yalnızçam Oteli Hizmete Açıldı

0
365

Ardahan İl Özel İdaresi tarafından Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezi’nde yaptırılan “Yalnızçam Oteli” düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Otelin hizmete açılması nedeniyle otel bahçesinde tören düzenlendi.
Törene Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, Özel İdare Genel Sekreteri Hakkı Özgür, Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılış törenin de konuşan Vali Deniz, “Bakanlar Kurulu kararı ile turizm alanı ilan edilen Yalnızçam Kayak Merkezi’miz yaz ve kış turizmi açısından büyük öneme sahiptir. Bugün açılışını yapacağımız turistik konaklama otelimiz ile Ardahan’da kırsal turizmi canlandırmak arzusundayız. Burası devlet yatırımlarının yanında özel yatırımcıların gelmesiyle birlikte daha da gelişecektir. Tarım ve hayvancılığın yanında ilimiz, turizm alanında da gelişecek ve birkaç yıl sonra ilin büyümesinde turizm faaliyetleri önemli rol oynayacak” dedi.
Vali Deniz’in konuşmasının ardından Yalnızçam Oteli, açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi. Açılışın ardından Vali Deniz ve katılımcılar oteli gezdiler.

Kaynak: posofsnrgazetesi.com

Önceki İçerikSGK kendi binasında hizmet verecek
Sonraki İçerikPosof Tanıtım Videosu
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz