SGK kendi binasında hizmet verecek

0
44

Ardahan’da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nın yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nın yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.
SGK binasının hizmete açılması nedeniyle binanın bahçesinde tören düzenlendi. Törene Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, AK Parti Ardahan Milletvekili Adayı Yunus Baydar, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Vali Deniz, “Kamu hizmetlerinde önemli olan hizmetin vatandaşa etkin bir şekilde sunulmasıdır. Türkiye’de son yıllarda çok güzel binalar, tesisler yapılıyor. Bu yapılar sayesinde vatandaşlarımıza ulaştırılan hizmetin kalitesi artıyor ve vatandaşlarımız bu kamu hizmetlerinden daha rahat bir şekilde faydalanıyor. Bugün açılışını yaptığımız SGK binamızın Ardahan için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’da, “SGK hizmet binamızın Ardahan’a ve Ardahanlılara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu güzel binamızın hizmete girmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından SGK hizmet binası, açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi.

Kaynak: ardahan.gov.tr

Önceki İçerikAyılara Kalkan Projesi
Sonraki İçerikYalnızçam Oteli Hizmete Açıldı
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz