VALİ POSOF A SEVİNÇ VE MUTLULUK YAĞDIRDI

0
177

vali,kaymakam , belediye başkanı

VALİ POSOF A SEVİNÇ VE MUTLULUK YAĞDIRDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Ardahan Valisi Ahmet DENİZ Posof ziyaretine İlde ki tüm birim müdürleriyle gelerek Posof halkına mutluluk dağıttı.

Beraberinde 25 kişilik bir ekiple Posof a gelen vali Deniz, Halk eğitimi salonun da Muhtarlar ve Posof ilçe mülki amirleriyle toplantı yaptı.

İlçe kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar la beraber askeri ve sivil yöneticiler de katıldılar.

Konuşmasına birlik ve beraberlik konusu ile başlayan Deniz, terör konusunu teferruatıyla anlatarak, ülkemizde ki huzuru bozmak ve ülkemizi parçalamak için dış güçlerin kurduğu tuzaklara düşülmemesi için yapılması gerekenleri anlattı ve hatta başka yerlerden getirilen çobanların dahi iyi araştırılması gerektiği uyarısında bulundu.

Yayla zamanlarında başka yerlerden gelmek isteyenlere izin verilmemesini ve meralarının korunmasını belirtti.

Muhtarların ve vatandaşların dikkat etmeleri gereken durumları anlattıktan sonra vali Deniz, yapılacak hizmetleri anlattı. Yolların yapımı ve Ulgar dağı Tüneline de temas ederek her şeyin tamamlandığını ve ihaleye çıkarıldığı müjdesini verdi. Köy temizliklerine de çok önem verilmesi gerektiğini belirterek küçük yaşta ki çocukların evlendirilmelerine de müsaade edilmemesini belirterek çocuklara sahip çıkmalarını söyledi. Gençler için futbol sahası yapılacağı ve entegre hastanenin inşaatının da başlayacağı müjdesin verdi.

Konuşmasının sonunda toplantıya katılan muhtarların ve vatandaşların isteklerini dinleyerek ilgili müdürlere not aldırdı. İş yapmak isteyen çiftçilere hibe ve faizsiz kredi verileceğini belirtti.

Toplantı sonunda Posof ta eğitime başlanacak yüksek okullar için tahsis edilen binaları gezdi ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

esnaf ziyaretleriArdahandan gelenler

salon genelBinaların içinde

Yüksek okul binalarında

Önceki İçerikKAR POSOF U TERK ETMİYOR
Sonraki İçerikPOSOF A ENDEMİK BAHÇE YAPILACAK
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz