ULAŞTIRMA BAKANI POSOF TA

0
69

bakan konuşurken

ULAŞTIRMA BAKANI POSOFLULARI SEVİNDİRDİ

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Ulaştırma Bakanı Ahmet ASLAN temeli Mart ayında atılan ULGAR dağı tünelinin çalışmalarını yerinde incelemek üzere geldiği Posof ta sevgilerle karşılandı. Tünel açma çalışmaları ve duble yol çalışmalarını yerinde inceledikten sonra Posof a gelen Bakan AK Partinin il danışma meclisi divan toplantısına da katıldı.

Posof belediyesi düğün salonunda yapılan toplantıya Ardahan ili ve ilçeleri AK Parti yöneticileri Posof’taki toplantı için Posof a gelince düğün salonu tamamen doldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra divan başkanlığı oluşturuldu.

Programın ilk konuşmacısı olarak Posof ilçe başkanı Songül Öner toplantıya katılanlara teşekkür etti. Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR da selamlama konuşmasından sonra geçen sene başlatılan ve kar yağışı ile durdurulan Posof ŞAVŞAT yolunun da tamamlanması için Bakana istekte bulundu. Ayrıca ULGAR dağındaki suya da çeşme yapılacağı müjdesini verdi. AK Parti il Başkanı Yunus BAYDAR konuştu. Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan ATALAY yapılan çalışmaları anlatırken Posof halkının kurtuluş savaşında verdiği mücadele ve şehitler konusuna da değinerek Posof un önemini belirtti.

Programın son konuşmacısı Ulaştırma Bakanı Ahmet ASLAN ise yapılan çalışmaları ve yapılması gereken projeleri anlatarak, artık Posof un tüm sıkıntılarının giderileceği müjdesini verdi.

İl danışma meclisinin basına kapalı bölümü de tamamlanınca Posof Belediyesi tarafından hazırlanan İftar yemeğinde adeta bin kişinin üzerinde katılan oldu ve Posoflular ilk defa bir bakanla aynı yemekte oldular.

İftar yemeği okunan Kuran dan sonra akşam ezanı beklendi. Akşam ezanı ile açılan iftar yemeğine Ardahan Valisi İbrahim ÖZEFE, Ardahan ilçe belediye başkanları, Ardahan il Müftüsü, Posof kaymakamı ve mülki idare amirleri de katıldılar.

Yemekten sonra sofra duasını il Müftüsü Şaban KONDİ yaptı. Belediye başkanının kısa bir konuşmasından sonra milletvekili Orhan Atalay da konuşmasını tamamladıktan sonra bakan Ahmet ASLAN da teşekkür konuşmasını yaparak teşekkürlerini bildirdi.

Program sonunda sorularımızı cevaplandıran bakan, artık Posof un değerinin tünel ve duble yolla daha da cazip hale geleceğini belirterek yapılacakları özetledi.

karşılamadivan kurulu

salondan geneliftardan

yemekprotokol safrada

Önceki İçerikARAS ELEKTRİK YAKMIYOR ANCAK KESİYOR
Sonraki İçerikPOSOF TA KÖYLER AYILARA KALDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz