ARAS ELEKTRİK YAKMIYOR ANCAK KESİYOR

0
69

ARAS ELEKTRİK

ARAS ELEKTRİK YAKMIYOR ANCAK KESİYOR

Halil İbrahim ATAMAN-ÖZEL HABER-POSOF

ARAS ELEKTRİK DAĞITIM abonelerini  nefret ettirmede oldukça başarılı. Ödeme tarihi bir gün geçince hemen Ardahan dan ekip geliyor ve elektriği kesiyorlar. Ama arızalarda veya fırtınalarda meydana gelen tellerin kopması, direklerin yıkılmasının onarımı haftalarca sürüyor.

En önemli konu ise Ardahan dan gelen elemanlarının çalıştıkları konularda hem bilgisiz hem de vatandaşlara karşı konuşmaları oldukça saygısız. İftira etmiyorum bizatihi ben yaşadım.

Kapımın ziline basmadan kapıyı kırarcasına yumruklayarak kapı çalınınca dışarı çıktım. Buyurun dedim. “Elektriğinizi keseceğiz” dediler ben de neden diye sorunca,”borcunuzu ödememişsiniz” cevabını verdiler. Ben de bankaya bilgi verdiğim için gününde ödendiğini ve bir yanlışlık olduğunu söyledim. Halil İbrahim Ataman sen değil misin dediler ve bende evet benim dedim. Bu defa işte faturanız diye faturayı gösterdiler. Ben saat numarasına baktınız mı diye sorunca, bakalım dediler ve baktılar. Hayır bu saat değil diğerek başka satınız var mı dediler bende evet dedim diğer saate de baktılar o saatte değil. Bu defa dedim ki adres yokmu diye sordum var dediler ve adresi okudular ki benimle hiç alakası yok. Ben de adrese gitmelerini söyledim ve kapıdan ayrıldılar.

Bu olayı bizzat ben yaşadığım için asla iftira değildir. İlgili makamlara duyururumdur.

Önceki İçerikYÜKSEK OKULDA UYGULAMALI EĞİTİM BAŞLADI
Sonraki İçerikULAŞTIRMA BAKANI POSOF TA
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz