TOKİ POSOF A DA 126 DAİRE YAPIMINA BAŞLADI

0
622


TOKİ POSOF A DA 126 DAİRE YAPIMINA BAŞLADI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Posof da TOKİ ile tanıştı. Yıllardır gurbetçilerin beklediği evler artık TOKİ tarafından yapımına başlandı.
Posof un yayla yolu denilen ve ucun tepeye çıkan yolun geçtiği Posof Mezarlığı üzerindeki araziye yapılacak olan evler için seri bir çalışma devam ediyor. Her tarafı ormanlarla çevrili arazide yapılan evlerin manzarası ise daha da bir başka güzel.
Posof Belediye başkanı Cahit ULGAR ın açıklamasına göre programları içerisinde ki TOKi meselesine yardımcı olan Ardahan milletvekili ve Cumhur Başkanına teşekkür ederek bu hizmetlerin tamamlanması için gereken çabaları göstereceklerini belirterek evlerin yılsonu Aralık ayı ile Ocak ayı arasında teslim edileceği müjdesini verdi. Projesiz yerleşim yeri olan mahalledeki Yapılan evlere giden yol yayla yolu olarak adlandırıldığı gibi dar olduğu içi belediye bu yolların etrafındaki bazı evleri yıkarak yol genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.
AK Parti Posof ilçe Başkanı Songül ÖNER de yaptığı açıklamada Posof için yapılması gereken her türlü hizmetlerin yapılacağının müjdesini verdi.
Çalışmaların hızla sürdürüldüğü inşaat alanında her türlü ihtiyaçların karşılandığı ve kurulacak binaların olduğu mekânda dükkânlarında yapılacağı belirtildi.

Önceki İçerikTARIMI SEVENLER POSOF TA KALIYORLAR
Sonraki İçerikPOSOF TA BAHAR BİRBAŞKA GÜZEL
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz