POSOF TA TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI

0
307

POSOF TA TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Serhat ilçe Posof ta heyecanlı ve tarihi bir gün yaşandı. Yıllarca beklenen doğalgaz ümidi yapılan bir törenle gerçekleştirilmeye başlandı.

Nüfusu az olduğu için fazla bir yatırım yapılmadığı POSOF a Belediye Başkanı Cahit ULGAR ın çabalarıyla bazı hizmetler yapılıyor. Doğalgaz işi ise yıllardır bekleniyordu. Bu seçim dolayısıyla buna da el atıldı.

Ardahan Milletvekili Orhan ATALAY, yeni milletvekili adayları ve Belediye başkanıyla beraber vatandaşlarda heyecanla bu mutluluğu yaşadılar. Bayanlarında ellerinde bayraklarla katıldığı açılış toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İlk konuşmayı Belediye Başkanı Cahit ULGAR yaparak beklenen hizmetlerin tamamlanacağını belirtti. Orhan ATALAY ve diğer milletvekili adaylarının da yaptığı konuşmalardan sonra Kuran okundu ve dua edildi.

Yapılan duadan sonra ilk kazının yapıldığı yerde kurban kesildi ve yine dua edildikten sonra borular açılarak kanallara konmaya başlandı.

Yapacak olan firmanın yetkilisi Barış ÇALIK konuşmasında en geç Aralık ayına kadar tamamlanacağını belirtti. Milletvekili Orhan ATALAY ise daha erken tamamlanması gerektiğini belirterek kış gelmeden sıcaklığa kavuşulsun dedi. Ancak Posof ULGAR dağı tüneli açılma programında yetkili firma 2019 yılı Cumhuriyet bayramında geçileceği müjdesini veri ama hala bu tünelden bir haber yok. Bu nedenle vatandaşlarda biraz şüpheli bakıyorlar. Nüfusu az olduğu için Posof tan Milletvekili adaylığını dahi kabul etmediler.

Önceki İçerikPOSOF TA DEĞERLER EĞİTİMİ KONFERANSI VERİLDİ
Sonraki İçerikPOSOF TA BİR İLK DAHA YAŞANDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz