POSOF TA DEĞERLER EĞİTİMİ KONFERANSI VERİLDİ

0
197

POSOF TA DEĞERLER EĞİTİMİ KONFERANSI VERİLDİ

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof Gençlik ve Spor ilçe müdürü Erhan YILMAZ tarafından organize edilen AHLAK VE DEĞERLERİMİZ EĞİTİMİ konferansı Posof İlkokulu salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve okunan istiklal marşından sonra lise öğrencilerine verilen konferansta açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor ilçe müdürü Erhan YILMAZ. Bir milleti ayakta tutan unsurlardan biri her türlü harici ve dâhili olumsuz etkenlere karşı direncini sağlayan manevi değerlerin gücüdür.

Bir milletin sahip olduğu değerler ne kadar yüce olursa olsun hatta yetişkin nesiller bu değerlere ne kadar bağlı bulunursa bulunsun yetişmekte olan nesillere, çocuklarımıza, gençlerimize bu değerlerimizi kazandırmazsak geleceğimizi garanti altına alamayız. Dedi.

Ardahan İl Kültür ve Tarizim Müdürü UĞUR DEDE yaptığı konuşmasında eğitimin ve öğretimin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekerek verilen eğitimlerin inanç ve kültürümüze uygu olması gerektiğini belirtti.

Konferansın sunucusu Ardahan İlahiyat Fakültesi Dekanı Dr. Taha YILMAZ önderlerin Peygamberler olduğunu belirterek nesillerin İnanç ve İtikatlarının İSLAM dini üzerine olması gerektiğini belirterek nesillerimizi bu Doğrultuda yetiştirmenin şart olduğunu ve bu eğitimin de önce ailede başladığını belirterek anne ve babaların çocukların yetiştirilmesinde ki önemini belirtti. Okullarda ise öğretmenlere de çok görev düştüğünü ve gerekenlerin yapılmasının zaruri olduğunu belirtti.

Önceki İçerikPOSOF TA BİR GÜNDE DEĞİŞİK MEVSİMLER YAŞANIYOR
Sonraki İçerikPOSOF TA TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz