POSOF TA KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

0
153

SALON GENEL

POSOF TA KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Halil İbrahim ATAMANPOSOF

Kutlu doğum haftası Posof ta da yapılan etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Köylerde ki camilerde yapılan etkinliklerden başka İlçe Müftülüğü Posof merkez de de kutlama programı yaptı. Kapalı halı saha da yapılan etkinliğe bayan ve erkeklerin katılımı sahayı doldurdu.

İl Müftüsü Şaban KONDİ ve diğer ilçelerden de gelen müftü ve imam hatipler den başka İlçe kaymakamı Enver YILMAZ, Belediye Başkanı Cahit ULGAR, ilçe müftüsü Osman GÜNEŞ, birlik komutanları ve idari amirlerde program da hazır bulundular.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal marşından sonra program Kuran tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü Osman Güneş in protokole gül dağıtımı yapıldıktan sonra açılış konuşması yaptı.

Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve İlçe kaymakamı Enver Yılmaz da selamlama konuşmaları yaptılar.

Posof ilçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren KURAN KURSU VE DEĞERLER EĞİTİMİ öğrencilerinin okudukları ilahiler ise seyredenleri adeta büyüledi.

Ardahan İl Müftüsü Şaban KONDİ ise Hz. PEYGAMBER VE GÜVEN TOPLUMU konulu konferansını sundu. Peygamber efendimizin hayatından verdiği örnekler le insanların birbirlerine karşı davranışlarının önemini anlattı. İl müftüsünün konferansının ardından Posof kaymakamı Enver YILMAZ müftüye yardımcı doç.dr. Oğuzhan AYDIN ın hazırladığı OSMANLI TÜRKÇESİNİN SON TEMSİLCİLERİNDEN MOLLA AŞIK MÜDAMİ kitabını hediye etti.

İmam hatip lisesi öğrencisinin okuduğu şiirden sonra Merkez Muhtarı Emine VEFA da kendi yazdığı şiirini okudu. Şair Yunus AKÇAY da Peygamberimiz için yazdığı şiiri okuduktan sonra İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu ilahiler programa ayrı bir canlılık kattı.

Program sonunda kutlu doğum haftası nedeniyle öğrenciler arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildikten sonra program sona erdi.

4-6 YAŞ GRUBU KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN GÖSTERİSİİHL İLAHİ GURUBU

İL MÜFTÜSÜNÜN KONUŞMASIÖNDE PROTOKOL

RkaymakamPRFOGRAMI HAZIRLAYANLAR HATIRASI

Önceki İçerikARDAHAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN KUTLU DOĞUM HAFTASI PRPGRAMI HAZIRLANDI
Sonraki İçerikİŞTE VATAN SEVGİSİ BUDUR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz