POSOF TA BAYRAM COŞKUSU DAHA BAŞKA OLDU

0
144

BAYRAMLAŞMA

POSOF TA BAYRAM COŞKUSU DAHA BAŞKA OLDU

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Ramazan Bayramı bazı ülkelerde hüzün dolu kutlanırken Ardahan ın Posof ilçesinde ki huzurdan dolayı mutluluklarla kutlandı.

Bayram namazında çocukların olması ayrı bir güzellik kattı. İlçede ki bayramlaşma ise Belediye toplantı salonunda yapıldı. İlçe kaymakamı, belediye Başkanı Komutanlar ve mülki idare amirlerin de hazır bulunduğu bayramlaşmaya çok sayıda vatandaşlar da katıldılar.

Belediye Başkanı Cahit ULGAR ın kutlama konuşmasından sonra ilçe Kaymakamı Enver YILMAZ da kutlama konuşmasından sonra Posof ile ilgili konular dile getirildi. Yapılan hizmetler ve yapılması gerekenler anlatıldı ve Türkiye de bir ilk olacaka olan HUZUR KÖYÜ müjdesi verildi. Kurulacak olan huzur köyünde ki evler tek katlı, bahçeli ve her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde evlerin yapılacağı müjdesi verildi.

Posof lu âşıklardan ve kültüründen de anlatılan programda Aşık ÜZEYİR, Aşık ZÜLALİ, Aşık MÜDAMİ ve diğer aşıklarında iyice tanıtılmaları için gerekli çalışmaların yapılacağı müjdesi de verildi. Programda âşıklardan söz edilirken Aşık Müdami nin oğlu Aşık Halil İbrahim Ataman ve araştırmacı Hükümdar RİCALOĞLU n dan da şiirler dinletildi.

CAMİ 2BELEDİYE SALONUNDAN

BELEDİYE BAŞKANI KONUŞURKENKAYMAKAM KONUŞURKEN

Önceki İçerikİFTAR YEMEĞİNDE VATAN SEVGİSİ ANLATILDI
Sonraki İçerikTÜRKGÖZÜ SINIR KAPISINDAN REKOR GEÇİŞ YAPILDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz