İFTAR YEMEĞİNDE VATAN SEVGİSİ ANLATILDI

0
141

İFTAR2

İFTAR YEMEĞİNDE VATAN SEVGİSİ ANLATILDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof Kaymakamı Enver YILMAZ tarafından muhtarlar için verilen iftar yemeğine Ardana Tugay komutanı Tuğ. Amiral Hasan KAYMAZ da katıldı.

Posof un mevcut 49 köyünün muhtarlarının katıldığı iftar yemeğine siyasiler ve idari amirler de katıldılar. Posof sınır komutanlığını ziyarete gelen Ardahan Garnizon komutanı Tuğ Amiral Hasan KAYMAZ da Posof ta ki komutanlarla beraber katıldılar.

Açılan iftardan sonra Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR ın kısa bir selamlama konuşmasından sonra Ardahan Garnizon ve tugay komutanı Tuğ Amiral Hasan KAYMAZ da yaptığı konuşmasında sınır ve vatan korunmasının bir namus meselesi olduğunu belirterek vatan sevgisini anlatarak vatan hainleri konusunda uyarılarda bulundu. KAYMAZ, bu dünyada yapılanların ahrette hesabının sorulacağını da hatırlatarak dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

İftar programını hazırlayan kaymakam Enver YILMAZ  da konuşmasında vatanın kıymeti ve önemi hakkında bilgiler vererek birlik ve beraberliğin devam etmesini ve vatanımıza sahip çıkılmasını belirtti.

İFTARBELEDİYE BAŞKANI

TUĞ AMİRAL HASAN KAYMAZKAYMAKAM ENVER YILMAZ

Önceki İçerikPOSOF CAMİLERİ KANDİLLER LE AYDINLANIYOR
Sonraki İçerikPOSOF TA BAYRAM COŞKUSU DAHA BAŞKA OLDU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz