POSOF MESLEK YÜKSEK OKULU ÖRNEK BİR PROGRAM YAPTI

0
516

POSOF MESLEK YÜKSEK OKULU ÖRNEK BİR PROGRAM YAPTI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof Meslek Yüksek Okulu örnek bir programla Posof ta bir ilk daha yaşattı. Yüksek Okul salonunda düzenlenen DEĞERLERİMİZLE BULUŞUYORUZ programına konuşmacı olarak Posof lu Âşık Sabit Müdami ATAMAN ın muhabir ve ÂŞIK oğlu Halil İbrahim ATAMAN davet edildi.

Salon da okul müdürü Turan İNANIR ve diğer öğretim görevlileri ile Yüksek Okul Öğrencileri konuşmacı Halil İbrahim ATAMAN I dinlerken bazı öğrenciler de davetlilere çiçek ikram ettiler.

Halil İbrahim ATAMAN yaşadığı 71 yıllık ömrünü anlattı. Ömründe ki sıkıntılar ve utlulukları anlatırken Yüce Allah ın insanlara lütfettiği güzellikleri ve asla ümitsizliklere kapılmamalarını örneklerle anlatarak öğrencilere daima her işte bir hayır umutlarını yitirmemelerini söyledi.

Konuşma bitince öğrencilerden yine Âşık Müdami nin diğer aşık oğlu Hikmet Arifi Ataman ın şiirini okudu. Öğrencilerin mani atışmaları ise toplantıya ayrı bir renk kattı. Program sonda öğrenciler halay çekerek daha da neşelendiler. Günün hatırası olarak çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.

Önceki İçerikHALK EĞİTİM KURSLARI YILSONU SERGİSİ AÇILDI
Sonraki İçerikPOSOF A MAYIS TA KAR HAZİRANDA İSE YAĞMUR BE DOLU YAĞIYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz