HALK EĞİTİM KURSLARI YILSONU SERGİSİ AÇILDI

0
201

HALK EĞİTİM KURSLARI YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof halk eğitim Müdürlüğü tarafından açılan 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemi yılsonu sergisi Özel İdare salonunda açıldı.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal marşından sonra Posof belediye başkanı Cahit ULGAR, Halk Eğitim Müdürü Halit ÖZDEMİR, ilçe milli eğitim md.,gençlik ve spor müd. Tarafından kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Posof Halk Eğitim Müdürü Halit ÖZDEMİR İlçe merkezi ve köylerinde açılan 24 kursta Süngülü, Balgöze, Aşağı günlüce ve Kumlukoz köylerinde açılan kurslara 364 kursiyer katıldı. 248 erkek ve 116 kişi de kadın olmak üzere hepsinin de kursu başarı işe bitirdiği belirtildi.

Kurslarda Katı yakıtlı kalorifer ateşleyicisi, bağlama, Gitar, Sporcu gelişim ve eğitimi, okuma yazma, Ez tekstil, arıcılık, Arı sütü üretimi, bilgisayar işletmeciliği, Halk oyunları, Okuma yazma, ilk yardım, İslam sanatları, Peynir üretimi, Avcı eğitimi, Kuranı kerimi tecvitli okuma, Cenaze hizmetleri ve El sanatları branşlarında eğitimler verildi.

Sergi kapatıldıktan sonra İlkokul konferans salonunda kursa katılanlar ve kurs hocası tarafından gitar gösterisi ve halk müziği türküleri sunuldu.

Önceki İçerikHAZİRAN AYI YAYLA YOLCULUĞUNU BAŞLATTI
Sonraki İçerikPOSOF MESLEK YÜKSEK OKULU ÖRNEK BİR PROGRAM YAPTI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz