KAR KAPATMADAN BAŞKAN TAMAMLADI

0
66

çalışmalar takipte

KAR KAPATMADAN BAŞKAN TAMAMLADI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof hak ettiği güzelliklere kavuşuyor. Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR, yurt dışı ve yurt içi tecrübelerinden dolayı göreve geldiğinden beri yaptığı çalışmalarla Posof u gerçek güzelliklerine kavuşturuyor.

İlk çalışmaları mahalleler arasında ki yolları düzenlemek ama programsız ve projesiz yerleşimler olduğu için sadece olduğu şekilde kilit taşı döşenerek çamur dan kurtarıldı. Mezarlıklara giden yollar ve mezarlıkların etrafı da yeniden düzenlendi. Posof çayının geçtiği vadiyi de sel baskınlarından kurtarmak için Posof çayının etrafı yapılan duvarlarla sağlamlaştırıldı.

Oto park sıkıntısı çekilen ilçede, orman işletme şefliği boşalan askerlik şubesi binasına taşınarak kalan alan tamamen yeniden düzenlenerek araçların par alanı olarak tahsis edildi. Tek gelir kaynağı olan kum eleme istasyonun da da yapılan çalışmalar ve alınan yeni makinelerle daha modern hale getirildi.

İlçeye gelen çevre yolların tamamlanması da bu sene tamamlandı. Son yol yapımı ise kar yağmadan kısa bir zaman önce tamamlandı.  Altı köyü Posof a bağlayan ve Posof girişinde ki BERAK yokuşu yeniden genişletilerek kilit taşı döşendi. Dört metre genişliğinde ki yol 14 m.lik olarak genişletildi ve dik yokuş olmaktan kurtarıldı.

Çalışmaları bil hassa yerlerinde takip eden başkan işlerin takipçisi olduğunu ispatlamış oluyor.

berak ın yokuşuyıkılan eski bina

yıkılan eski binaların yeri

Önceki İçerikSÜRAT KARGONUN SURATSIZLIKLARI
Sonraki İçerikPOSOF YÜKSEK OKULUNA MÜDÜR DE ATANDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz