İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNĞÜN 103. YILI POSOF TA DA ANILDI.

0
103

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNĞÜN 103. YILI POSOF TA DA ANILDI.
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
12 MART İstiklal marşının kabul edildiği günü ve Mehmet Akif ERSOY U ANMA GÜNÜ PROGRAMI Posof İlkokulu konferans salonunda yapıldı.
İlçe yönetiminde ki askeri ve sivil tüm yetkililerle beraber öğretmenler de katıldılar. Programın sunuculuğunu Anadolu Posof çok programlı Lisesi Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Büşra YILMAZ yaptı.
Saygı duruşu ve okunan istiklal marşından sonra günün anlam ve önemi ie ilgili konuşmayı yine Posof çok programlı Lisesi Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Emine KORKMAZ yaptıktan sonra Posof halk eğitimi merkezi müdürlüğü bilişim teknolojileri öğretmeni Esra TUNÇKAYA tarafından hazırlanan sine vizyon gösterimi ile o günlerde yaşananlar anlatıldı. İstiklal marşı anlatımlı tiyatro gösterimi öğrenciler tarafından yapıldı.
Program sonunda İstiklal marşı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 1. Olana kaymakam Emrah AKDUMAN, 2. Olana Garnizon komutanı Muhammet KOÇASLAN ve 3. Olana da Belediye başkanı Cahit ULGAR tarafından verilerek program sona erdi.

Önceki İçerikPOSOF UN KURTULUŞUNUN 103. YILI KUTLANDI
Sonraki İçerikÇANAKKALE ZAFERİ POSOF TA DA KUTLANDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz