BU YIL POSOF TA BAYRAM BAŞKA OLDU

0
106

BELEDİYE BAŞKANI VE ESGAZ GENEL MÜDÜRÜ ORTA DA

BU YIL POSOF TA BAYRAM BAŞKA OLDU

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof a bu yıl çok gurbetçi geldiği için Bayram da değişik oldu.

Bayramdan bir gün önce ve Bayram günü Posof caddelerinde araç ve kalabalıktan dolayı adım atacak yer yoktu. Diğer günler ise sessizlik başladı.

Gurbetçiler köylerinde kurbanlarla meşgul olunca Bayramın ikinci günü Belediye de ki Bayramlaşma ya sadece ilçe de olanlar katıldılar. Dışarıdan gelen ise yine Posof lu Eskişehir ESGAZ genel müdürü Engin ATAMAN katıldı.

Belediye de ki bayramlaşma KURAN tilavetiyle başladı. Yapılan dua dan sonra Belediye Başkanı Cahit ULGAR vatandaşların Bayramlarını kutladı. Başkanın konuşmasından sonra Engin ATAMAN a da söz verilerek Posofun ne zaman doğal gaza kavuşabileceği konusunda bilgiler soruldu. Yıllardır bu meslekte yönetici olduğu için sorular soruldu.

Yapılan açıklamalar da Posof nüfusunun azlığından dolayı sıkıntıların yaşandığını ve yine de bazı yetkililerden söz alındığı müjdesi verildi.

Posof ta ki diğer değişiklik ise önceki Kurban bayramlarında en az iki tır kurban eti Bursa, Kocaeli ve İstanbul a gönderilerek oradaki yakınlarına veriliyordu. Bu yıl ise sadece otobüslerin bagajlarında gönderilmeye devam ediliyor. Çünkü Gurbetçilerin çoğu Bayram da Posof ta oldukları için etleri kendileri araçlarıyla götürüyorlar.

CAMİDE CEMAATCAMİDE BAYRAMLAŞMA

BELEDİYE BAŞKANININ KUTLAMA KONUŞMASIBELEDİYE DE Kİ BAYRAMLAŞMA

Önceki İçerikAHISKA DA MUTLU GÜN
Sonraki İçerikİŞTE BU KADARINA DA PES DEDİRTEN OLAY
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz