AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ TAMANLANDI

0
364

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ TAMANLANDI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Posof Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürlüğünden alınan bilgilere Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi. Çocukların da sporun tanıtılması yeni bireylerin spora kazandırılması.Amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yolu ile kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek spora katılımın üst seviyede sağlanması. Haftanın anlam ve önemine ilişkin etkinlikler ile ülkemizde topyekun spor bilinci ve kültürünün oluşturulması
Faaliyet programı kapsamında İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Kurum Amirleri, Öğretmenler, Antrenörler, Öğrenciler ve halkın katılımıyla Posof Kaymakamlığı önünden başlayan yürüyüş Posof Düğün salonu önünde sona erdi.
Hafta içinde yapılan spor yarışmalarında dereceye giren ekiplere hediyeler verildi. Voleybol turnuvasında 1. Milli eğitim müdürlüğü voleybol takımı, 2. İncedere takımı, 3.Türkgözü takımı oldular.

Önceki İçerikKAYMAKAM DAN MUHTARLARA UYARI
Sonraki İçerikBU MUHTAR BAŞKA MUHTAR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz