VALİ DENİZ ARDAHAN BÖLGESİNDEKİ ATMOSFERİ GAZETECİLERDEN DİNLEDİ

0
48

kahvaltıda

VALİ DENİZ ARDAHAN BÖLGESİNDEKİ ATMOSFERİ GAZETECİLERDEN DİNLEDİ

Halil İbrahim ATAMAN-ARDAHAN

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, ilde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Ardahan da ki gündemleri basın mensuplarından dinleyen vali DENİZ, sorulan sorulara da cevaplar vererek yapılacaklar konusunda bilgiler verdi.

Ardahan’ın genel gündemine ilişkin basının bilgilendirilmesi amacıyla Öğretmen evinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Vali Deniz, devam eden kamu yatırımlarının durumu, ekonomik gelişmeler, turizm faaliyetleri, sınır kapıları, tünel projelerinde ki son durum, karayollarında ki çalışmalar gibi gündemde bulunan program ve yatırımlar konusunda gazetecilere bilgi verdi.
Sohbet ortamında geçen toplantıda, Ardahan’ın geleceğine olumlu katkılar sunma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Vali Deniz, “Gerek kamu, gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşlarının özverili ve samimi yaklaşımlarıyla Ardahan’ın, önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlere geleceğine olan inancımız tamdır. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik hukukumuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Son günlerde, ülkemizi karıştırmaya çalışan terör örgütlerinin amacı ülkemizin huzur ve güvenliğini bozmaya, bölgemizin ekonomik olarak kalkınmasını ve gelişmesini engellemeye yöneliktir. BTÖ’nün son günlerde tırmandırmaya çalıştığı saldırılarını kınıyorum. Terör örgütünün oyununa gelmemek için her kesimin duyarlı olması çok önemlidir” dedi.

Aktaş Sınır Kapısında ki gelişmelere değinen Vali Deniz, sınır kapısının açılma aşamasına geldiğini, başta Emniyet Müdürlüğü ve Defterdarlık olmak üzere ilgili kurumlar tarafından hazırlıkların yapıldığını bildirdi.

Çıldır, Göle ve Posof karayolunda yürütülen çalışmalara da değinen Vali Deniz, yollarda yoğun çalışmaların sürdüğünü, zaman zaman aksamaların yaşandığı karayollarında ise çalışma yürüten müteahhit firmalara yönelik sürekli olarak uyarıların yapıldığını kaydetti.

vali ile kahvaltıyollardan

Önceki İçerikPOSOF ZİYARETÇİLERİN GÖZDESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikPOSOF TÜRKGÖZÜ YOLU AHİRET YOLU OLDU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz