POSOF ZİYARETÇİLERİN GÖZDESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

0
162

Kaymakam,İnegöl belediye başkanı ve Posof belediye başkanı

POSOF ZİYARETÇİLERİN GÖZDESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Yıldızlara komşu, huzur diyarı, saklı cennet Posof ziyaretçi akınına uğruyor.

Fazla tanıtılmadığı için bilenmeyen Ardahan ın Posof ilçesi görenleri hayrete düşürüyor. Ziyarete gelen yetkililer ve Belediye Başkanları gördükleri güzelliklerin daha da güzelleşmesi için Posof Belediyesine İş makinaları ve bazı yardımlarda bulunuyorlar. Hal böyle olunca da Posof ta ki şehir düzenlemeleri de devam ediyor.

Bu sefer ki ziyaretçiler, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yar, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Belediye Meclis Üyesi, Fevzi Dülger. Bunlarda başka İnegöl Posoflular Dernek Başkanı Murat Ekici, İnegöl Şavşatlılar Dernek Başkanı Metin Elmacı, İnegöl Şavşatlılar Dernek Yönetim Kurulu üyesi Ersin Bahçeci, İnegöl Şavşatlılar Dernek Yönetim Kurulu Üyesi İlker Tokdemir ile beraber siyasi parti yöneticileri geldiler.

Posof ilçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu ziyarette bulundular. Kaymakam ziyaretinden sonra Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR ı da ziyaret ederek ihtiyaçları hakkında bilgiler aldılar.

Belediye Başkanı Cahit ULGAR gelen heyete ve ilçe Kaymakamına birlikte her şeyi doğal olan yiyeceklerle sabah kahvaltısı verdi.

kahvaltımisafirlerle

Önceki İçerikPOSOF TA TRAFİK KAZASI CAN ALDI
Sonraki İçerikVALİ DENİZ ARDAHAN BÖLGESİNDEKİ ATMOSFERİ GAZETECİLERDEN DİNLEDİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz