POSOF YÜKSEK OKULUNA MÜDÜR DE ATANDI

0
190

KAYMAKAM MAKAMINDAYIZ

POSOF YÜKSEK OKULUNA MÜDÜR DE ATANDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof Meslek Yüksekokulu’na kurucu müdür olarak atanan Öğretim Görevlisi Cemalettin Ayvazoğlu göreve başladı.
Posof’a gelerek ilçedeki kurumlarla tanışma gerçekleştiren Müdür Ayvazoğlu, ilk olarak, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ulgar, “Yüksekokulumuza müdür olarak atanmanızdan memnun olduk. Yüksekokulun ilçemizde açılmasına vesile olan, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Yüksekokulumuz gelişmesi ve büyümesinde elimizden gelen desteği vereceğimizden kuşkunuz olmasın dedi.
Posof Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Cemalettin Ayvazoğlu ise, “Kuruluş aşamasını tamamladığımızda Posof ilçesinin her alanda gelişmesine, kalkınmasına katkı sunacaktır. Desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu.

Aslen Posof lu olan Ardahan Üniversitesi Posof Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürü olarak atanan Öğretim Görevlisi Cemalettin Ayvazoğlu Belediye Başkanını ziyaretinden sonra Posof Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kurum amirleri ile de tanışan Cemalettin Ayvazoğlu “ Posof Meslek Yüksekokulumuza Adalet, Arıcılık ve Bahçe Tarımı bölümlerini kurmaya çalışıyoruz. Bunlarla ilgili YÖK’le gerekli yazışmalar yapılmış olup Eylül ayında ilk öğrencilerimizi alacağız. Posof ilçemiz yüksekokulumuzla birlikte çehresi değişecek ve özellikle arıcılık, hayvancılık ve tarım alanlarda danışabilecekleri resmi bir merciye sahip olacaktır. Yüksekokulumuz bünyesinde kalkınma projeleri yapılarak, İlçemizin gelişiminin hızlanmasını sağlayacaktır. Yüksekokulumuzun kuruluş aşamasında Posof halkının desteklerini bekliyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Sonunda Posof’da ışığı karışıyor” dedi. Yüksek okul 2016 yılı Eylül ayında öğretime başlayacak

KAYMAKAM MAKAMINDAYIZBELEDİYE BAŞKANI İLE

Önceki İçerikKAR KAPATMADAN BAŞKAN TAMAMLADI
Sonraki İçerikKEŞKEM HERGÜN KANDİL OLSA
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz