KAYMAKAM DAN MUHTARLARA UYARI

0
283

KAYMAKAM DAN MUHTARLARA UYARI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Posof Kaymakamı Murat METE muhtarlara uyarılarda bulundu. Posof İlkokulu salonunda yapılan muhtarlar toplantısına muhtarlar haricinde Belediye başkanı, Jandarma komutanı, emniyet müdürü, ilçe tarım müdürü, hastane başhekimi, özel idare müdürü il genel meclisi üyeleri ve diğer yöneticilerde katıldılar.
Toplantıya katılan 49 muhtarlara yapılması gerekenler ve yapılmayanlar konusunda bildiriler iletildi. Bil hassa Belediye başkanı Cahit ULGAR konuşmasında köylerde ki temizliklere dikkat edilmesi gerektiğini, bunun içinde köylere çöplerin etrafa atılmaması için çöp bidonları verildiğini, bil hassa hayvan pisliklerinin direk kanalizasyonla Posof çayına akıtıldığı için tabiat kirliliğinin de artırıldığını belirterek hayvan gübrelerinin tarlalara dökülmesini, diğer çöplerinde çöp bidonlarına konulmasını tembihledi.
Köylerdeki yangınlara çabuk müdahale edilebilmesi için her köyde yangın vanasının olmasının önemini belirterek birde sokak hayvanlarının köylerden getirilerek ilçe merkezine bırakmalarının da kötü olduğunu belirtti.
İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Gökhan ÇAM ise hayvan kaçakçılığının önlenmesi için hayvanlarını sahipsiz otlaklarına bırakılmamasını ve şüpheli kişilerin de hemen bildirilmesini belirtti. İlçe emniyet müdürü ve diğer yetkililerinde konuşmalarından sonra muhtarların şikâyet ve dilekleri dinlendi.
İlçe kaymakamı Murat METE uyarılara dikkat edilmesinin önemini belirterek sıkıntısı olanların her zaman yetkili makamlara iletilmesini, kendilerinin de devamlı kanunlar çerçevesinde takipçi olacaklarını belirtti.

Önceki İçerikPOSOF BELEDİYESİ YENİ ARAÇLARINA KAVUŞTU
Sonraki İçerikAMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ TAMANLANDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz