GEÇ KALAN BİR HABERİM

0
174

protokol

POSOF MİLLİ VE DİNİ GÜNLER LE COŞUYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Haberin gündemi biraz geçse de Posof halkı öğrencilerin başarılarıyla her gün sohbet ettikleri için gündem Posof ta canlılığını koruyor.

23 Nisan kutlamalarında bil hassa ilkokulun minik öğrencilerinin sunumları ve yaptığı gösteriler hala dillerde dolaşıyor. Okudukları şiirler ve yaptıkları yarışmalarla, spor gösterileri ise ayrı bir canlılık kattı.

Öğrencilerin velilerinin coşkusu ise öğrencilerde daha heyecanlıydı. Program sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Aynı kapalı yeşil saha da akşam kutlanan MİRAÇ kandili ise coşkuyu daha da artırdı. Programa gelenler güllerle karşılandı. İlçe Müftüsü Osman GÜNEŞ in protokole ayrıca sunduğu güllerden sonra Mülki erkânın dışında İl müftüsü ve diğer din görevlilerinin de katıldığı kutlama Kuran tilavetiyle başladı. İlçe kaymakamı, Belediye başkanı ve ilçe Müftüsünün yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında İslam dininin birlik ve beraberliğe verdiği önem anlatıldı.

Gecenin Konuşmacısı il müftüsü Şaban KONDİ ise İslam tarihinden ve Peygamberimizin hayatından verdiği örneklerle İslam dininin önemini anlattı.

 

Resim 006PRFOGRAMI HAZIRLAYANLAR HATIRASI

Resim 011Resim 022

Resim 032Resim 074

Önceki İçerikFIRTINA ÇATILARI UÇURDU AĞAÇLARI VE DİREKLERİ DEVİRDİ
Sonraki İçerikAna Arı Gen Firması Yorumları ve Şikayetleri
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz