Ana Arı Gen Firması Yorumları ve Şikayetleri

0
1076

Ana Arı Gen firması Türkiye’nin en büyük arı ve ana arı üreticisi olan aynı zamanda bunun ülke çapında satışını yapan 1942 yılından bu yana faaliyet gösteren köklü bir şirkettir. Avrasya Arıcılık firması altında faaliyetlerini sürdürmekte olan arı üretim kısmını Ana Arı Gen kurumu yapmaktadır.

Firma hakkında bir değerlendirme yorumu yapmadan önce ilgili firma yetkileri ile sorunu çözüp daha sonra yorum yapmak en doğrusudur. Çünkü ilgili firma müşteri ile sorunları hızlı bir şekilde ve pratik olarak çözüme kavuşturmaktadır. O yüzden dolayı arı aldığınız veya ana arı aldınız önce ilgili firma yetkilileri ile görüşüp bir mağduriyetini varsa daha sonra buraya yazarak biz firma yetkililerine ulaşıp hızlık bir şekilde sorunuza çözüm bulacağız.

Ana Arı Gen öncelik olarak arı satışı yaparak aynı zamanda sezon boyu ana arı üretimi yapıp bunu kargo firmaları ile ülkenin bir çok noktasına göndermektedirler. Paket arı satışı olarak hem silkme usulu hemde çerçeve hesabı olarak satışı yapılmaktadır. Silkme arı olarak ortalama olarak 7-8 çerçeveden silkelenmiş arı halinde plastik kap içine konularak hazır bir şekilde elinizde olan peteklere arı oğulu şeklinde doldurarak kovanlarını doldurmuş olursunuz. Çerçeve arı hesabı olarak 6 çerçeve, 7 çerçeve, 8 çerçeve ve 9 çerçeve olarak özel plastik kutularda çerçeveler için özel yapılmış aparatlar ile sevkiyat yapılmaktadır.

Ana arı üretimi olarak kafkas, karniyol, anadolu, belfast ve italyan üretimi yapmaktadırlar.

İlgi firma hakkında değerlendirme yorumu ve şikayeti olanlar ilgili firma görüşüp bir sonuç alamazsa buraya yazabilirler. Şuana kadar herhangi bir yorum yapılmamıştır.

Önceki İçerikGEÇ KALAN BİR HABERİM
Sonraki İçerikİL GENEL MECLİSİ ÜYESİ BEDRETTİN ÇAKICI TOPRAĞA VERİLDİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz