VALİ VE KAYMAKAM DÜNYAYA SESLENEN ÖRNEK ÇOBANI ZİYARET ETTİLER

0
217

Resim 031

VALİ VE KAYMAKAM DÜNYAYA SESLENEN ÖRNEK ÇOBANI ZİYARET ETTİLER

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Günlerdir medyada tıklanma rekorları kıran Posof lu çoban Köksal YARDIMCI çobanlık yaptığı kol köyü yaylasında ziyaret edildi.

Posof kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU tarafından makamında teşekkür belgesi sunulan Kol köyü Çobanı Köksal YARDIMCI na verilen teşekkür belgesinde” BİZLERE VERDİĞİNİZ DEMOKRASİ DERSİNDEN VE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ VATAN SEVGİSİNDEN DOLAYI BÜTÜN POSOF HALKI ADINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM” yazısı vardı.

Aynı gün Ardahan valisi İbrahim ÖZEFE, il emniyet müdürü Selami HÜNER, Ardahan il Jandarma komutanı albay Garip GÜMÜŞ, Posof ilçe kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU, Belediye başkanı Cahit ULGAR, Posof müftüsü Osman GÜNEŞ ve birim amirleri beraberce kol köyü yaylasına gidildi.

Yaylada vatandaşlar tarafından karşılanan heyet yayla evine alınarak ikramda bulunuldu. Vali ve diğer yetkilileri gören çoban Köksal yardımcı daha da heyecanlanarak koşmaya başladı. Canımızı veririz vatanımızı vermeyiz. Eyy pensilvanya işte senin öğrencilerinde iman olmadığı için vatan sevgisi de yok. Haçlı seferini Çanakkale ruhu ile çökerttik, diyerek konuşmasına devam etti.

Konuşmasının sonunda Vali İbrahim ÖZEFE yaptığı kısa konuşmasında “tarih şuuru, millet şuuru burada. Bu milletin imanı irfanı en önemli varlıktır. Dedi ve çobana Kuranı kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR da Şavşat belediye başkanını, Posof kaymakamlığının ve Posof belediyesinin hediyelerini sundu.

Verilen hediyelerden sonra heyet yayla evinden çıkarak vatandaşlarla görüşüp kol köyü yaylasından ayrıldılar.

belge verildibayrak

kuran hediyeyayla evinde

Önceki İçerikYILLARDIR BEKLENEN YÜKSEK OKUL LAR ARTIK POSOF TA
Sonraki İçerikYILLARCA BEKLENEN HASRET SONA ERİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz