TESCİLLENEN POSOF FASULYESİ TANITIMI DEVAM EDİYOR

0
407

TESCİLLENEN POSOF FASULYESİ TANITIMI DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Tescil belgesi alınan POSOF FASULYESİ Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR tarafından düzenlenen etkinlikle tanıtımına devam ediliyor.
Etkinliğe davet edilen Ardahan Valisi Hüseyin ÖNER, Ardahan Üniversitesi rektörü ve öğretim görevlileriyle beraber Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası başkanı da katıldılar.
Posof tan da Posof kaymakamı Murat METE ile beraber askeri ve mülki amirlerde katıldılar.
Vali Hüseyin ÖNER ve gelen heyet Posof hükümet konağı önünde karşılanarak kaymakamlık makamına çıkarıldılar. Kaymakamlık makamında ki sohbetten sonra ekip Posof Belediyesine gelerek Başkanlık makamında konu ile ilgili konuşmalar yapıldı ve Belediye Başkanı yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler sundu.
Belediye binası toplantı salonunda yapılan toplantıda ise Vali Hüseyin ÖNER yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ve doğal ürünlerin önemini anlatarak üretilmesi için gerekenlerin yapılacağı müjdesini verdi.
Davetlilere tescillenen Posof fasulyesi, Posof elması, Posof cevizi ve Posof kuşburnu marmelatı hediyesinden sonra önceden tescillenen Posof içi dışı kırmızı elmanın maketi valiye verildikten sonra yemek olarak ta Posof fasulyesi ikram edildi.

Önceki İçerikCADDELER KARDAN TEMİZLENDİ
Sonraki İçerikPOSOF DA YENİ YILA MUTLU GİRİLDİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz