POSOFU MÜJDELERLE COŞTURDULAR

0
299

POSOFU MÜJDELERLE COŞTURDULAR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Kasım ayı ile beraber gelen kar ve soğuk havaya rağmen verilen müjdeler Posof u heyecanla kaynatarak ısıttılar.

Yıllardır beklenen müjdeli haber AKP seçim işleri genel başkan yardımcısı Milletvekili Ali İhsan YAVUZ ve AKP yöneticileriyle beraber Posof a gelerek müjdeler vererek Posofluyu da coşturdu.

Posof Belediye başkanı Cahit ULGAR, AKAP Posof ilçe başkanı Songül ÖNER le beraber tüm AKP yöneticileriyle beraber vatandaşların katılımı ile coşkulu anlar yaşandı.  Parti binasında toplanan vatandaşlara bilgiler veren Belediye başkanı Cahit ULGAR dan sonra konuşmaya başlayan AKP seçim işleri genel başkan yardımcısı Ali İhsan YUZ yaptığı konuşmasında güler yüzü ve müjdeleriyle vatandaşlara ayrı bir mutluluk vererek coşturdu. Yıllar öncesinden başlanan ULGAR dağı tünelinin en kısa zamanda tamamlanacağı müjdesinden sonra Posof gibi bir tabiat harikası ilçeye her türlü yardımların yapılacağını, yenilenen alt yapı sistemleri tamamlanınca doğalgaz boru hattının da bağlanacağını belirtti.

Yenilenmesi devam eden TÜRKGÖZÜ SINIR KAPISINI da kontrol ettikten sonra Posof tan ayrılan ekip ayrılmadan önce verdikleri müjdelerin garantili olduğunu tekrarladılar.

Önceki İçerikPOSOFDA BEYAZA BÜRÜNDÜ
Sonraki İçerikPOSOFA DOĞALOGAZ BORULARI GELDİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz