POSOF YENİ HASTANEYE KAVUŞTU

0
168

YENİ HASTANE

POSOF YENİ HASTANEYE KAVUŞTU

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Yeni yapılan Posof devlet hastanesi faaliyete geçti.

Berak yokuşu üstünde, ilçe emniyet müdürlüğü binası yanında yapılan Posof devlet hastanesi yeni teçhizatıyla hizmet vermeye başladı. 12 yataklı, 3 aile sağlık birimi, diş polikliniği, evde sağlık ve obezite birimi, acil servis, röntgen, laboratuar ve diyaliz servisleri olan POSOF DEVLET HASTANESİ görüntü itibarı ile de çok güzel oldu.

Hastaneye gelenlerin artık hiçbir engelle karşılaşmadan rahatlıkla hastaneye ulaşabiliyorlar. Ancak şehrin biraz dışında olması bazılarını da memnun etmedi.

Hastane nin yeni cihazları ve malzemeleri yerleştirilirken ilçe kaymakamı Enver YILMAZ ve Belediye Başkanı Cahit ULGAR da çalışmaları takip ediyorlar. Hastane ilçenin tam merkezinde olmadığı için ilçedekiler “biz hastaneye nasıl gideceğiz” diye şikâyetçi oluyorlar. Önceki hastane ile yeni hastane arasında 500.m. mesafe var ve bunu bile çok görenler oluyor. Bir söylenti de hasta yatakhanesine getirilen yatakların başka hastaneden alındığını söylüyorlar. Doğruluk derecesinin olup olmadığını tespit için görüntü almak istedim ve müsaade etmediler.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI TEST EDİYORDİŞ SEVİSİ

Önceki İçerikFIRTINA HERGÜN POSOF TA BİR KÖYÜ VURUYOR
Sonraki İçerikPOSOFLU MÜDAMİ DEN MUHARREM AYINA AĞIT
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz