POSOF TÜRKGÖZÜ SINIR KAPISI MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN KONTROL EDİLDİ

0
331

POSOF TÜRKGÖZÜ SINIR KAPISI MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN KONTROL EDİLDİ

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Geçen yıl yenilenmeye başlayan POSOF TÜRKGÖZÜ SINIR KAPISI Ardahan milletvekili Prof. Orhan ATALAY tarafından inşaat durumu yerinde görülerek ilgililerden bilgi aldı.

Milletvekili Orhan ATALAY ın Posof a gelişi Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR ve belediye meclis üyeleri tarafından yolda karşılanarak sınır kapısına beraberce gittiler. Sınır kapısında inşaat yetkilileri tarafından karşılanan ekibe inşaatın son durumu hakkında bilgiler verildi.

Alınan kararla iki yıldır sadece tır ların geçişine izin verilen Gürcistan la Türkiye arasında ki sınır kapısının normal geçişlere Ramazan Bayramıyla açılacağına karar verildiği için Milletvekili de son durumu ve çalışmaları öğrenmek için müteahhit yetkililerinden aldığı bilgilerle sınır kapısının belirlenen tarihte açılacağı bilgisini verdi.

Ardahan dan gelen heyet ve Posof Belediyesi ekibi sınır kapısından sonra Posof emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek Polis haftasını kutladılar. İftar da ise Posof Yüksek okulu yurdunda öğrencilerle beraber iftar açıldı.

Önceki İçerikPOLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ POSOF TA DA KUTLANDI
Sonraki İçerikPOSOF YİNE BEYAZA BÜRÜNDÜ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz