POSOF TA DA İKİ YILLIK HASRET BİTTİ

0
249

POSOF TA DA İKİ YILLIK HASARET BİTTİ

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Salgın nedeniyle iki yıldır kutlanamayan 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı bu yıl değişik gösterilerle kutlandı.

Posof ta ki kutlamalar bir gün önceden sokak ve caddelerin bayraklarla süslenmesiyle başladı. 23 Nisan günü ise Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtına ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve okunan İstiklal marşından sonra programa Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde devam edildi.

Posof ilçe kaymakamı ve garnizon komutanıyla beraber tüm resmi kuruluşlar la beraber vatandaşlar da katıldılar. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak etkinlikler başladı.

Kutlamalara öğrenciler olarak anaokulu ve ilkokul öğrencileri katıldılar. Şiirler okundu, anaokulu öğrencileri gösterilerinden sonra Posof ilkokulu tarafından hazırlanan müzikli gösteriler yapıldı. Yine ilkokul öğrencileri arasında sandalye kapma, yumurtalı koşu, çuvalla koşmak ve balon patlatma yarışmaları yapıldı. Yarışmalardan sonra Halit paşa yatılı bölge okulu öğrencileri tarafından milli kıyafetlerle halk oyunları oynandı.

Tören sonunda yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilerek program sona erdi.

Önceki İçerikPOSOF TA ÇOCUKLAR CAMİLERİN NEŞESİ OLDU
Sonraki İçerikTÜRKGÖZÜ GÜMRÜK KAPISI GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz