POSOF TA BR İLK DAHA YAŞANDI

0
385

POSOF TA BR İLK DAHA YAŞANDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Ardahan ın Posof ilçesinde bir ilk daha yaşandı. Salgın hastalık tan dolayı iki yıldır kutlanamayan 19 Mayıs Gençlik ve sor bayramı kutlamasında Posof bir ilk daha yaşadı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramının 103. Yılı Posof ta da değişik etkinliklerle kutlandı. Posof mesire alanında yapılan kutlamalara binlerce kişi katıldı. Posof haricinde Damal ve diğer ilçelerden de gelen vatandaşlar piknikler de yaparak bayram kutlamasına katıldılar.

Mesire alanın da ki kutlama saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Posof Gençlik ve Spor müdürü Erhan yılmaz yaptıktan sonra Bakan Muharrem KASAPOĞLU nun kutlama mesajı okundu.

Posof Aşık Müdami Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Tekvando ve jimnastik gösterilerinden sonra Posof Çok programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Halk oyunları gösterisi yapıldı. Spor yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Sıra Posof ta yaşanan bir ilk olan emekli Polis Abdullah KARAPINAR tarafından İllüzyon gösterisi başladı ve binlerce kişi hayretler içerisinde gösterileri izlerken çocuklar daha fazla etkilenerek İllüzyon ist Karapınar ın etrafına toplandılar. Bu gösterilerde Posof ta bir ilk yaşanmış oldu.

Önceki İçerikHALİTPAŞA YATILI BÖLGE ORTAOKULUNDAN ÖRNEK BİR SERGİ AÇILDI
Sonraki İçerikPOSOF AŞIK SABİT MÜDAMİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İL BİRİNCİSİ OLDU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz