POSOF MESİRE ALANINA CAMİ YAPILIYOR

0
240

MESİRE ALANI8

POSOF MESİRE ALANINA CAMİ YAPILIYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof çayı kenarında ve ormanlık alan olan Posof mesire alanı artık camiye de kavuşuyor.

Posof ta ki bayramların kutlandığı ve her türlü etkinliklerin yapıldığı mesire alanında sular ve tuvaletler mevcuttu. Ancak Piknik alanı olarak ta kullanıldığı için bil hassa bayanların namaz kılmaları zor oluyordu.

İşte bu sıkıntıları çözmek için Posof kaymakamlığı be Belediye birliği ile erkeklere ve bayanlara da hizmet verecek ve hatta bebeklerin dahi emzirileceği şekilde yapılacak olan caminin temeli atıldı.

Temel atma törenine köylerden muhtarlarında katılmasıyla tören daha da canlı hale geldi

İlk konuşmayı yapan Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR, halkımızın tüm sıkıntılarının giderilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını, bu nedenle çok ihtiyaç duyulan bu caminin de yapılması için karar alınarak yapımına başlandığını belirtti.

Törende bulunan ilçe kaymakamı Enver YILMAZ da yaptığı konuşmasında camilerin bir toplanma yeri olduğunu ve bu nedenle camilerimize sahip çıkılmasının gerekliliğini belirterek camilerin önemini anlattı.

Okunan Kuranı Kerimden sonra Damal ilçe müftüsü Mahmut MAHMUDOĞLU tarafından yapılan dua sonunda kurban kesildi ve temel dökümü başladı. İlçe kaymakamı ve belediye başkanı da küreklerle dökülen harcı dağıttılar.

MESİRE ALANINDANPOSOF ÇAYI

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANIYLAVATANDAŞLAR

TEMEL ALANITEMEL ATILIRKEN

Önceki İçerikBU YOLDA TIRLAR GİDEMİYORLAR
Sonraki İçerikFIRTINA HERGÜN POSOF TA BİR KÖYÜ VURUYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz