POSOF LU İMAMLARIN BAŞARILARI DEVAM EDİYOR

3
267

vaaz

POSOF LU İMAMLARIN BAŞARILARI DEVAM EDİYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof ta görev yapan Posof lu imam hatipler başarıdan başarıya koşuyorlar.

İmam hatip Turan ÇİFTÇİ Akballı köyü 1976 doğumlu. Rize İlahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra Uzman imam olarak göreve başladı. DİB açmış olduğu vaizlik sınavlarında başarılı olduğu için Posof ilçesine vaiz olarak atandı.

vaazla

Önceki İçerikÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sonraki İçerikARALIK TA GELDİ, TEMMUZ DA GİTTİLER
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

3 YORUMLAR

  1. Merhaba admin bende öğretmen olârak yeni atandim beni yazman gerekir asıl çunkü atananlari yaziyon sen galiba hemde 2yila yakın olarak atananlari bi imam arkadaşa sordum ilk atama uzman imam olarak atanilmazmis önce görev alcan sonra uzman olunur.

  2. halil Ibrahim kardesim ne olacak bu mavi marmara… bak bi turlu Interpol filan cikartmadilar… sehitlerin aileleri dava ediyormus hukumeti ve yetkilileri…..IHH sevicisi olarak biliyordum seni.. yok mu bir aciklama bir tepkin?
    bir de uygur turkleri uygur turkleri diye agladik dua ettik filan megerse teroristmis adamlar… unutmadan sehitler geliyor sehitler gidiyor ne olacak bu memleketin hali? yine biz bilmezik boyukler mi bilir diyeceksin… yoksa ‘aldatildik’ mi diyeceksin sen de moda tabirle… biraz bunlardan bahseder misin? bu kadar komplo bir araya gelmesi mumkun mudur?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz