POSOF KAYMAKAMI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ YEMEKTE BULUŞTURDU

0
60

yemekten

POSOF KAYMAKAMI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ YEMEKTE BULUŞTURDU

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Tarihine ve inancına sadık kalan Posof kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU Çanakkale zaferi haftası münasebetiyle Şehit aileleri ve gazileri verdiği yemekte buluşturdu.

Köylerinden resmi araçlarla alınan aileler akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Kuran tilavetiyle başlayan yemek dua ile sona erdi. Yemeğe katılanlar arasında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim görevlisi Yard. Doç. Dr. Oğuzhan AYDIN DA HAZIR BULUNDU.

Yemek sonunda yapılan konuşmalarda Yard. Doç. Dr. Oğuzhan AYDIN Peygamber efendimize salat ve selamla sözlerine başladı. Bizler burada rahat nefes alıyorsak, yiyorsak, içiyorsak ve yaşıyorsak siz şehitlerin anneleri, babaları ve bu vatan için çarpışan muhterem gazilerimizin sayesinde yaşayabiliyoruz diyerek şehitliğin önemini peygamber efendimizin hayatından örnekler vererek anlattı.

Yemeği veren ilçe kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU ise konuşmasına bir hilal uğruna milyonlarca güneşin battığı bir milletin evlatlarıyız DİYEREK SÖZLERİNE BAŞLADI. Tarihin her döneminde bulunduğu coğrafyanın birliği, dirliği, kardeşliğini sağlamak için insanları insan yapan, insanlığı insan yapan değerleri temsil etmek için, yaşatmak için milyonlarca şehit vermiş bir milletin ahfadıyız. Dünya tarihinde mukaddesleri uğrunda, inançları uğrunda, bu kadar şehit vermek başka bir millete nasip olmamıştır.  Diyerek konuşmasına devam etti.

Yapılan konuşmalardan sonra Şehit aileleri ve gazilere birer bayrak hediye edildi.

yemekhatıra

kaymakamlabayrak hediye

Önceki İçerikPOSOF TA ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKUSU
Sonraki İçerikARAÇMUAYENELERİ DE RANDEVULÜ OLDU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz