POSOF DA ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

0
269

POSOF DA ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Çanakkale deniz zaferinin 107. Yıldönümü ve şehitleri anma günü Posof ta da yapılan törenle kutlandı.

POSOF AŞIK SABİT MÜDAMİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ tarafından hazırlanıp sunulan anma programı Posof ilk okulu salonunda yapıldı.

Hükümet konağı önünde ki Atatürk anıtına konulan çelenklerden sonra öğrenciler ve programa katılan sivil ve resmi kuruluşlar temsilcileri Posof şehitliğine kadar yürüdüler. Şehitlikte saygı duruşu ve okuna istiklal marşından sonra Kuran okunarak dua edildi.

Salonda ki program ise programa katılanları gözyaşlarına boğdu. Hazırlanan program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Kuran okunarak başlandı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı Posof Aşık Müdami Anadolu İmam Hatip Lisesi tarih öğretmeni Elif ÇELİK tarafından sunuldu. Çanakkale zaferini ve şehitlerini anlatan Sinevizyon gösterisinden sonra İmam Hatip lise öğrencileri yaptıkları tiyatro gösterisi ile seyircileri hem coşturdu ve hem de ağlattı. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerden sonra kahramanlık türküleri söylendi.

Program da Posof şehitlerini anlatan sunum dan sonra günün anlamıyla ilgili yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek program sonlandırıldı.

Önceki İçerikPOSOF MESLEK YÜKSEK OKULUNDA UYGULAMALI EĞİTİM DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikARDAHAN VE İLÇELERİNDE KAR VE TİPİ OKULLARI KAPATTI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz