POSOF AKADEMİSİNDEN BİLGİLENDİRME KONFERANSI

0
404


POSOF AKADEMİSİNDEN BİLGİLENDİRME KONFERANSI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Ardahan ın serhat ilçe si Posof ta yenilikler devam ediyor.
Posof kaymakamlığı tarafından düzenlenen POSOF AKADEMİ EĞİTİMDE SINIR TANIMIYORUZ konferansı Posof İlkokulu salonunda yapıldı.
Saygı duruşu ve okunan İstiklal marşından sonra Posof kaymakamı Murat METE yapılan çalışmalarla ilgili konuşmasında yapılanları ve yapılması gerekenleri anlattı.
KOÇUM GELİŞİYORUM, LGS ve YKS sınavlarına girecek öğrencilerin öğrenme eksikliklerinin ve yanlış öğrenmelerinin giderilerek hazır bulunuşluk seviyelerinin artırılması.
POSOF DEĞERLERİNİ TANIYOR, Milli benliğimize ve geçmişimize karşı sevgiyi geliştirmek, farkında lığı artırmak suretiyle kültürlerine gelecekte sahip çıkacak nesiller yetiştirmek ve yöre insanının fikir dünyasına erişmek.
1 FİNCAN KAHVE 40 SAYFA, Analitik düşünen, düşündüğünü doğru ve açık bir şekilde ifade eden, algılama gücü yüksek, yorum ve sentez yapabilen, tartışan, doğruların tek noktadan değil çeşitli bakış açılarıyla ortaya çıkacağını kavramış, kültür, milli ve manevi değerlere sahip yüksek karakterli bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak.
ÜNİVERSİTEMİ TANIYORUM,12. Sınıf öğrencilerin hedeflerini netleştirmelerine yardımcı olabilmek, motivasyonlarını artırmayı sağlamak, üniversite yaşamını yerinde görmeleri ve üniversiteli olma bilincini kazandırmak.
ÖĞRENCİLERİMİZİ TANIYORUZ, Öğrenciler hakkında nitelikli bilgiler elde ederek, gelişim düzeylerine, ilgi ve yeteneklerine uygun öğretim programlarına yönlendirilmelerini sağlamak.
POSOF SİNEMA GÜNLERİ, Öğrencilerin sosyal ve bilişsel gelişimlerini desteklemek, motivasyonlarını artırmak, zihinsel rahatlamalarını sağlayarak gizil öğrenmelerine yardımcı olmak.
REHBER ÖĞRETMENLE BİLGİLENİYORUM, EĞİTİM ÖĞRETİM faaliyetlerinin amacına ulaşması için paydaşlara gerekli bilgilendirme yapılarak, mevcut faaliyetler içerisine dahil etmek.
MESLĞİMİ SEÇİYORUM GELECEĞİMİ KURUYORUM,Gençlerin geleceklerini planlarken doğru tercihler, ilgi ve yeteneklerine uygun,çalışırken mutlu olacakları mesleki seçimler yapabilmelerini sağlamak.
SPOR AKADEMİ, Hedef kitlemiz Süngülü ortaokulu, Posof ilkokulu, Halitpaşa yatılı Bölge okulu, Posof ÇPL, Aşık Sabit Müdami Anadolu İmam Hatip Lisesi ve ortaokulundan 503 öğrenciye yetenek taraması yapıldı. Denilerek eğitim öğretim yılı boyunca ilçemizde çeşitli sportif etkinlikler ile öğrencilerimiz spora doyacaktır denildi.
Programda ilçe Milli eğitim Müdürü, Gençlik Hizmetleri, Spor müdürü ve ilgili öğretmende konuşmalarını yaptıktan sonra program sona erdi.

Önceki İçerikKÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN ARABAYA ÇARPTI
Sonraki İçerikPOSOF TA KURAKLIK DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz