KAR YAĞIŞI YOL ÇALIŞMALARINI YARIDA KOYDU

0
62

yeni-yapilan-yol-st

KAR YAĞIŞI YOL ÇALIŞMALARINI YARIDA KOYDU

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF(ÖZEL HABER)

Posof ta göreve başladığı günden itibaren kendini hizmete adayan kaymakam Ufuk Özen ALİBEYOĞLU başladıklarını bitiremeden tayın edildi.

Yıllardır özlemi çekilen ve yapılması beklenen POSOF, ŞAVŞAT yolu Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR ve kaymakam Ufuk Özen ALİBEYOĞLU nun gayretleriyle ve çalışmalarıyla yapımına başlandı. Ne var ki Ardahan ilinin buna karşı çıkmasından dolayı hep engellendi. İşte bu engele karşı Kaymakam ve Belediye Başkanının birliği ile Belediye araçları, Özel idare araçları ve Posof ta ki şirketlerin araçlarıyla Posof-Şavşat yolunun yapımına başlandı.

Kol köyüne kadar zaten asfalt olan yol, Kol köyünden sonra Kol köyü yaylasından geçerek Şavşat a ulaşan yolun yapımı hızla devam ederken Ekim ve Kasım aylarında başlayan kar yağışı çalışmaları engelledi ama stabilize çalışmalarına devam edildi. Kaymakam Ufuk Özen ALİBEYOĞLU nun tayını Bitlis in GÜROYMAK ilçesine kayyum ve kaymakam olarak çıkması ve kar yağışının da artmasından dolayı yol çalışması tamamen durduğu gibi Kaymakam gitmeden de açılışı yapılamadı.

Alınan bilgilere göre Ulaşımın genelde turizm amaçlı olması ve görülmesi gereken tabiat güzelliklerinin tanıtılması amaçlı olduğu için Bahar la beraber yolun tamamlanmasının yapılacağı belirtildi.

yoldan-stkaymakam-ve-belediye-baskani-st

Önceki İçerikPOSOF KAR ALTINDA ARAÇLAR YOLLARDA KALDI
Sonraki İçerikPOSOF TAMAMEN BEYAZ AMA HAVA DA AYAZ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz