KAPALI SALON AÇILACAK DEDİLER

1
223

belediye başkanı ve spor müdürübelediye başkanı ve spor müdürüKAPALI SALON AÇILACAK DEDİLER

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Yaklaşık 20 yıl önce yapımına başlanan ve yapımı da yıllarca süren, hatta vatandaşlar tarafından ahır olarak ta kullanılan, yine benim durumu Ardahan valisine bildirmem neticesinde tamamlanan kapalı spor salonu hala kapalı vaziyette.

Ardahan a Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü olarak atanan Bülent AKAR Posof ziyaretinde müjde verdi.

Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR ı ziyaret eden GSM il müdürü Bülent AKAR mevcut salonun faaliyete geçmesi için gerekenlerin yapılacağını söylemesi üzerine Belediye Başkanı Cahit ULGAR da şöyle dedi. Önce Posof a Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğünün açılması ve bir müdürün tayın edilmesi gerektiğini, Posof lisesi bünyesinde olan Kapalı spor salonunun da Gençlik ve Spor müdürlüğüne devredilmesi gerektiğini belirti.

Ardahan a Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürü Bülent AKAR da tamam dedikten sonra spor salonunun hemen yanında yapılan ve harabe halinde ki futbol sahasının da yeniden düzenlenerek faaliyete geçirileceği ve hatta kapatılan TAEKWONDO sporu ile diğer spor branşları nın da başlatılması için gerekenlerin yapılacağı müjdesini verdi.

belediye başkanının makamındakapalı spor salonufutbol sahasıSALONUN tabela

Önceki İçerikBU OKUL NASIL TESLİM ALINDI
Sonraki İçerikARAS ELEKTRİK DAĞITIM POSOF U KARANLIĞA GÖMDÜ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

1 Yorum

  1. insAllah AKP iktidari ulgar tunelini posof hastanesini ve toki evlerini tamamladiginda posofa buyuk bir hizmet olur,bunlarin olacagina posof halki olarak sayin buyuklerimize inaniyor ve de guveniyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz