İLGİLİLERİN İLGİSİZLİĞİ POSOF U BATIRIYOR

1
238


Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Ardahan ın Posof ilçesi yıllardır sıkıntı altında kıvranmaya devam ediyor. İlçede iki yıldır müftü yok. 49 köyü olan Posof un 24 köyünde ise yıllardır imam yok. Vatandaşlar Cuma günlerinde ilçeye gelerek Cuma namazını eda etmeye çalışıyorlar.
Taşımalı eğitim olduğu için köy yolları devamlı açık tutulmaya çalışılıyor. Posof ta ki okullarda FİZİK öğretmeni yok. Yani Posof ta bir fen bilgisi öğretmeni dahi yok. 2019 yılı Cumhuriyet bayramında açılacağı antlaşmasına göre Posof ULGAR DAĞI tünelinden hala bir haber yok.

Önceki İçerikTÜRKGÖZÜ GÜMRÜK GÖREVLİLERİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYORLAR
Sonraki İçerikPOSOF HALK EĞİTİMİ EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

1 Yorum

  1. EY POSOFLULAR: SIZ devam edin destek rekoru kirin. Kibri ilgar dağindan buyuk insanlari baskan seçin. Bir ogretmeni cocuklariniza cok gorenlere dua etmeye devam edin. Allah diyerek çalanlara methiyeler düzün. Aşik Mudami’nin Asik Zulali’nin kemiklerini sizlatin. Belediye soyle iyi boyle iyi calisiyor diye haberler yapin. Halk egitim yine coştu yazin. Liseden bozma, ögretim uyesiz yuksek okulu oxford ile karsilastirin. Bi tane gencinizi iyi bi universiteye yollayamayin.
    Sizi o kadar cantada keklik goruyorlar ki zaten bunlara hic bi hizmet yapmasak %70 garanti olarak bakiyorlar. Siz boyle devam edin… oxford da ayasaofya da sizin ayaginiza gelecek.
    POSOFLULAR. yolunuz kostebek yuvasi, okulunuz koğ, ekmeginiz bayat, insaniniz kof, caminiz boş, gunesiniz loş, zihniniz boş, kalbiniz tos…
    Siz rekor kirmaya devam edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz