EKİM AYI POSOF A KARLA GELDİ

2
65

ULGAR DAĞI

EKİM AYI POSOF A KARLA GELDİ

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Mevsimin ilk karı Ekim ayı ile beraber geldi. Yaşlıların ifadesine göre bu sene yaşanan sıcaklık tarihte ilk defa yaşandı diyorlar ve yaz mevsiminden sonra gelen sonbahar da da ancak Eylül ayının sonunda yağmurlar yağmaya başladı.

Gece başlayan şiddetli yağmurla beraber Posof çevresinde ki dağlara da kar yağarak beyaza bürüdü. 2550 rakımlı ULGAR dağından başka Şavşat ile Posof arasında olan Arsiyan dağı da beyaza büründü.

Posof vadisine ULGAR dağından bakılınca beyaz bulutlar arasında adeta saklanıyor gibi gözüküyor. Kar yağsa da 2550 rakında ki karayolları binasının önünde karayolları elemanları türküler söyleyerek çalışmalarına devam ediyorlar.

DAĞDAN POSOF A BAKIŞKARLI DAĞLAR

ULGAR DAĞI R5AKIMIKARAYOLLARI ELEMANLARININ ÇALIŞMASI

Önceki İçerikHİCRİ YENİ YILIMIZ MÜBAREK OLSUN
Sonraki İçerikPOSOF TA CADDE DÜZENLEMELERİ DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

2 YORUMLAR

  1. Çok değerli Halil İbrahim bey abim serhat ilçemizden vermiş olduğunuz haberlerden dolayı çok teşekkür ederim sağ olun tek haber kaynağı olarak siz değerli bey efendiyi görüyoruz. Ancak acizane bir talebim olacak resimleri biraz daha geniş alanları kapsayacak şekilde alırsanız biz gurbetçilerin bölgeyi tam olarak anlayıp tanımasına yardımcı olmuş olursunuz örneğin yıllardır hasretle beklediğimiz Ulgar dağı tünelinin gerek Posof tarafı gerekse seyit veren tarafını biraz daha geniş ve uzaktan alırsanız başlayış ve çıkış noktalarını daha iyi tanımış oluruz ilginize şimdiden teşekkür ederim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz