DİYANET BİRLİK SEN DEN TELEVİZYON YAYINLARINA SERT TEPKİ

0
244


DİYANET BİR SEN DEN TELEVİZYON YAYINLARINA SERT TEPKİ
Halil İbrahim ATAMAN
Diyanet Birlik-Sen Ardahan il Başkanı Yaşar MERT, toplumun ahlakıyla örtüşmeyen, Müslümanların inancına ve kültürüne bir saldırı olarak yayınlanacak sapkın dizinin, engellenmesi gerektiğini söyledi.
Gençleri iğrenç rezilliklere özendirmeye ve cinsel sapkınlığı normalleştirmeye çalışan “Netflix” kanalının ve söz konusu dizinin, RTÜK ve ilgili resmî kuruluşlar tarafından yayından kaldırılması gerektiğine dikkat çeken MERT, “Netflix”in toplumu ifsat ettiğine vurgu yaptı.
Konusu, kavimlerin helak sebeplerinden olan cinsel sapkınlığı insanlara normal bir yaşam şekliymiş gibi lanse eden “Netflix Türkiye” kanalının “Aşk 101” adında ahlaksız bir diziyi yayına sokmayı planladığına dikkat çeken Mert şunları söyledi:
“Bizler, Müslüman bir millet olarak tepki koymaz, ilgili mercilere şikâyet etmez, bunların değirmenine su taşımaya devam eder isek; 24 Nisan 2020 Ramazan-ı Şerif’in ilk gününde, bu rezil filmi gösterime koyacaklar. Filmlerinde, her türlü pisliğin ve küfrün serbest olduğu bu kanalda, yayınlanacak ‘Aşk 101’ adındaki ahlaksız dizinin başrol oyuncusu olarak belirlenen sapkın kişiliğin ismini de “Osman” olarak belirlemişler. Bu kabul edilebilir bir şey değildir.”
“Gençlerimiz bu iğrenç rezilliğe özendirilmeye ve sapkınlık normalleştirilmeye çalışılıyor”
Edeb timsali olmuş Hazreti Osman Efendimize ve Osmanlı devletinin kurucusu Osmangazi’nin isminin sapkın bir rolü oynayacak şahsa vermenin kabul edilemez olduğunu ifade eden İzgi, “Müslümanlara çamur bulaştırmaya, gençlerimizi bu iğrenç rezilliğe özendirmeye ve eşcinselliği normalleştirmeye çalışan bu kanal ve bu dizi kesinlikle RTÜK ve ilgili resmî kuruluşlar tarafından yayından kaldırılmalıdır.” dedi
“Bu tür yayınlara zemin hazırlayacak maddi katkıyı sürdürmek günahtır, vebaldir”
Zerre kadar İslam’a ve Müslümanlığa saygısı olmayan ve ahlaksızlığı Müslüman topluma normalmiş gibi yaymaya çalışan bu sinsi kanala abone olunarak maddi destek verilmemesi gerektiğine dikkat çeken MERT, “Bilesin ki vebaldesin. Bir Müslüman için hem dinen hem örfen bu kanala destek olmak, bu tür yayınlara zemin hazırlayacak maddi katkıyı sürdürmek günahtır, vebaldir. Gençliğimize, çocuklarımıza kıymak isteyen bu tür şer yayın kuruluşlarına duruşumuzla, tepkimizle; eğer aboneysek aboneliğimizi iptal ettirerek karşı duralım. Bu şer kanalına fırsat vermeyelim.” diye konuştu.
“Müslümanlar, İslami yayın yapan kanalları tercih etmeli”
Son olarak Müslümanların ve ailenin bozulmasına neden olan kanallar yerine İslami yayın yapan kanalların tercih edilmesi gerektiğini ifade eden MERT, şu nasihatlerde bulundu:
“Eğer ailenizle birlikte televizyon seyretmek istiyorsanız, televizyon kanalı olarak size bir önerim var. İslami yayın yapan kanalları izleyelim, izletelim. Tertemiz, pırıl pırıl programlarıyla sevgi ve saygının yaşatıldığı İslami yayın yapan kanallar varken, gayr-i İslami yayınlara yönelmeyelim. Müslümana lazım olan her türlü İslami ve insani yaklaşımın ve değerlerimizin topluma yansıtılmaya çalışıldığı ve sizin sesiniz olmaya çalışan Başta Diyanet Tv olmak üzere İslami yayın yapan kanallar bize yeter.” dedi

Önceki İçerikPOSOF A 150 SİPERLİ MASKE GELDİ
Sonraki İçerikPOSOF YİNE KAR LA UYANDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz