CUMHURİYETİN 100. YILI POSOF TA DA COŞKU İLE KUTLANDI

0
129

CUMHURİYETİN 100. YILI POSOF TA DA COŞKU İLE KUTLANDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Cumhuriyetin kuruluşunun100. Yılı Posof’u da coşturdu. Bir gün önceden başlayan kutlama programında Atatürk anıtına çelenkler konarak saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Tüm caddeler Türk bayraklarıyla süslendi. Kutlama töreni ise Alpaslan caddesinde yapıldı. Törene binlerce kişi katıldılar. Saygı duruşu ve okunan istiklal marşı ile tören başlatıldı.

Posof kaymakamı Emrah AKDUMAN, GARNİZON KOMUTANI Piyade üsteğmen Muhammet KOÇASLAN ve Posof belediye başkanı Cahit ULGAR törene katılanların bayramını kutladılar. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı ilçe kaymakamı Emrah AKDUMAN yaparak cumhuriyetin önemini anlattı. Günün anlam ve önemiyle ilgili şiirleri Posof İlkokulu, Halit paşa yatılı bölge ortaokulu, Aşık sabit Müdami ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ öğrencileri ve yerel şairler tarafından okundu.

Resin, şiir, kompozisyon, satranç, masatenisi ve boca yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Posof ilçe gençlik ve spor müdürlüğü müzik eğitmeni Çağlayan SUCU tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili müzik dinletisi yapıldı. Halit paşa yatılı bölge ortaokulu halk oyunları ekibi tarafından gösteriler yapıldıktan sonra Bando müziği eşliğinde geçiş töreni yapılarak program sonlandırıldı.

Önceki İçerikPOSOF MESLEK YÜKSEK OKULUNDA ÇEVRE DOSTLUĞU DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikPOSOF TA CUMHURİYET COŞKUSU DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz