ARDAHAN VALİSİ POSOF LU YU DİNLEDİ

0
150

vali belediye başkanı ve kaymakamlar ilçe nin meselelerini yerlerinde

ARDAHAN VALİSİ POSOF LU YU DİNLEDİ

 

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Ardahan Valisi Mehmet Emin BİLMEZ  bir gününü Posof ta sıkıntıları dinleyerek geçirdi.

Vali BİLMEZ ilk önce ilçe müftüsü ve görevli imamlarla yaptığı toplantıda din görevlilerinin görevleri hakkında bilgiler alarak sıkıntılarını inledi.

İlçe kaymakamı Enver YILMAZ ve Belediye Başkanı Cahit ULGAR ile beraber gezerek Posof ta ilçe merkezinde ki faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

İkinci toplantı ise Muhtarlarla yapıldı. Posof ilköğretim okulu salonunda yapılan toplantıya 50 muhtar, il yönetiminde ki yetkililer, Posof kaymakamı Enver YILMAZ ve Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR da hazır bulundular.

Toplantıda İlçe kaymakamı YILMAZ Posof ta göreve başladığından buyana yaptıkları hizmetleri ve yapılması gerekenleri slayt gösterisi ile anlattı.

Kaymakamın sunumundan sonra Belediye Başkanı Cahit ULGAT da yaptıklarını ve yapılması gerekenleri anlatarak sıkıntıların giderilmesi için gereğinin yapılması talebinde bulundu.

Toplantıya katılan muhtarlara hitaben konuşan Vali Mehmet Emin BİLMEZ, muhtarların görevleri ve yetkileri hakkında bilgiler sunduktan sonra muhtarların taleplerini dinledi.

Tüm köylerin adına göre söz alan muhtarlar köylerindeki sıkıntıları dile getirerek valide ve yetkililerden yardım istediler. İl genel sekreterinin ve diğer yetkililerinde hazır bulunduğu toplantıda yetkililer muhtarların taleplerini kaydederek sıkıntılarının giderileceği müjdesini verdiler.

Resim 004salondan

kaymakam dan sunumvali kaymakam ve belediye başkanı ile muhtarları dinledi

Önceki İçerikKAR POSOF A AYRI BİR GÜZELLİK KATIYOR
Sonraki İçerikSINIR KAPISINDA YENİLİKLERE DEVAM EDİLİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz