86 YAŞINDA ORUÇLU HALİYLE VEFAT ETTİ

0
213

VEFAT EDEN ŞİŞE ÖNER

86 YAŞINDA ORUÇLUYKEN VEFAT ETTİ

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof esnafından Şerafettin ÖNER in eşi ŞİŞE ÖNER 86 yaşında oruçlu iken vefat etti.

Sağlıklı bir hayat yaşayan 7 çocuk annesi ŞİŞE ÖNER oruçlu haliyle hastalanmadan sabah saatlerinde aniden vefat etmesi ev halkını ve komşularını yasa boğdu. Türkiye nin değişik yerlerinde ki yakınlarının da cenazede bulunabilmesi için cenaze bir gün bekletildi.

Cenaze namazına çok sayıda cemaat katıldı. Merkez camiin de kıldırılan cenaze namazına Maliye Bakan yardımcısı Cengiz YAVİLİOĞLU, Ardahan milletvekili Prof. Orhan ATALAY, Posof kaymakamı, Enver YILMAZ, Belediye başkanı Cahit ULGAR ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Kılınan cenaze namazının ardından Şişe ÖNER kayabaşı mezarlığında toprağa verildi. AK Parti ilçe Başkanı Songül ÖNER in annesi olan Şişe ÖNER için taziyeye gelenler oldukça fazla olduğu için taziye çadırı kuruldu. Ardahan Valisi Mehmet Emin BİLMEZ de taziyesini taziye çadırında okunan KURAN ve yapılan dua ile yaptılar.

CENAZE NAMAZI KILINIRKENCENAZE NAMAZINDA

MEZARLIKTAVALİ TAZİYE ÇADIRINDA

ARDAHAN VALİSİ MEHMET EMİN BİLMEZ VE VEFAT EDENİN EŞİYLEMALİYE BAKAN YARDIMCISI CENGİZ YAVİLİOĞLU, MİLLETVEKİLİ ORHAN ATALAY,KAYMAKAM ENVER YILMAZ VE BELEDİYE BAŞKANI

Önceki İçerikEL EMEĞİ GÖZ NURU SERGİSİ AÇILDI
Sonraki İçerikKADİR KIYMET BİLENLER KADİR GECESİNDE BİR ARAYA GELDİLER
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz