Cumartesi , 27 Temmuz 2024

23 NİSAN KUTLAMASI POSOFU COŞTURDU

 

23 NİSAN KUTLAMASI POSOF U COŞTURDU

 

 

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Posof ta da coşku ile kutlandı. Posof çok programlı Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan törene askeri ve sivil yetkililerle beraber tüm halk ta katıldılar.

Posof Kaymakamı deprem bölgesinde olduğu için Hanak kaymakamı Ömer Övünç KOŞANSU, Posof Belediye başkanı Cahit ULGAR, askeri ve sivil yöneticilerde katıldılar.

Sunuculuğunu öğrencilerin yaptığı kutlama programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi Posof İlkokulu özel eğitim öğretmeni Büşra EGE tarafından yapıldı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önlemini belirten şiirler okundu. Posof anaokulu öğrencileri tarafından yapılan gösteriler ise vatandaşları tören sahasına doldurdu. Yapılan anonslarla vatandaşlar yine tribünlerde oturdu. Yine Posof Anaokulu öğrencileri tarafından tekerlemeler okundu. Yine ilkokul tarafından yapılan müzikli gösteriler ise coşkuyla alkışlanmaya devam edildi. İlkokul öğrencileri tarafından yapılan, sandalye kapma, çuvalla koşma ve halat çekme yarışmalarından sonra Posof Aşık Sabit Müdami Anadolu İmam Hatip ortaokulu öğrencilerinin yaptığı jimnastik gösterisi ile vatandaşı şaşırttığı için daha da çok alkışlandı.

Program sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Başkalarıyla Paylaş:

Check Also

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ POSOF TA DA ANILDI

Okunma Sayısı: 9 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ POSOF TA DA ANILDI Halil İbrahim ATAMAN-POSOF 15 TEMMUZ …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir