15 TEMMUZ PROGRAMI POSOF TA HEYECANLA KUTLANDI

0
375

15 TEMMUZ PROGRAMI POSOF TA HEYECANLA KUTLANDI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Posof kaymakamlığı tarafından organize edilen 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI coşku ve heyecanla kutlandı.
15 Temmuz Perşembe günü köy ve merkez camilerinde Şehitlerin ruhları için Kuran okundu, ilahiler söylendi ve ilçe Müftüsü Osman GÜL tarafından yapılan duaya cemaat amiiin dedi.
Öğlen namazından sonra düzenlenen konvoy hükümet konağı önünden Türkgözü köyü tarafına hareket ettiler. Konvoy tamamlandıktan sonra konvoya katılanlar ve tüm halk Kaymakam, belediye başkanı, askeri amirler hükümet konağı önünden ŞEHİTLER mezarlığına kadar yürüdüler. Mezarlıkta saygı duruşu ve okunan istiklal marşından sonra Kuran okunarak dualar edildi.
Gece programı ise Alpaslan caddesinde yapıldı. Çocukların dahi katıldığı programda yine saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Kuran okundu ve Şehitler ruhuna dualar edildi.
İlçe kaymakamı Murat METE ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar ın 15 Temmuz la ilgili konuşmalarından sonra o geceyi anlatan filimler gösterildi. Gece 00 13 saatinde de tüm minarelerden SELA okundu.

Önceki İçerikTAYINI ÇIKAN KOMUTANLARUĞURLANDILAR
Sonraki İçerikPOSOF TA OKULLAR YENİDEN GÜÇLENDİRİLİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz