VERİLEN SÖZLER TUTULURSA POSOF İHYA OLACAK

0
78

gelen yetkililer belediye başkanı ile

VERİLEN SÖZLER TUTULURSA POSOF İHYA OLACAK

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Yıllardan beri yapılması için vaad edilenlerin hala yapılmadığı Ardahan ın Posof ilçesi ne yeni müjdeler verildi.

Büyük sevinç ve heyecanla Posof Belediye Başkanı seçilen Cahit ULGAR gücü yettiği kadar şehirde bazı düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Bir ilçenin kalkınması için devletin yardımlarının olması gerektiğinden Posof a gerektiği yardımlar yapılmıyor, çünkü nüfusu oldukça az olduğundan devletin verdiği para da elemanlara yetmeyecek durumda. Belediyenin tek gelir kaynağı sadece kum ocağı olduğundan fazla geliri de yok.

Mevsim kış olmasına rağmen gelen müjde Posof halkını mutlu etti. Ardahan, Kars, Artvin Kalınma projesi kapsamında Posof a gelen heyet belediye salonunda bir toplantı yaparak gönüllere ferahlık verdiler.

Yeni yapılacak olan hayvan pazarı projesi Ardahan Tarım İl Müdürü Sayın Mustafa TANI ,AKAKP Ardahan sorumlusu Ensar TOKSOY, İnş.Müh.Ertunç YARDIMCI,Mimar Ömer YILDIZ Belediye Başkanı Cahit ULGAR İlçe Tarım Müdürü Nihat YILMAZ ve Posof halkından bir gurup vatandaşında katılımıyla proje incelendi ve vatandaşlara bilgi verildi.

Verilen bilgilerde geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Posof  ilçesinde bir hayvan pazarı yapılacağı, talep edenler için 20 adet sera ve 20 adet meyve bahçelerinin hemen yapılacağı belirtildi.

Ayrıca yaylaların yollarının yenileneceği, su ve elektrik ihtiyaçlarının karşılanacağı, bunun için yolu, suyu ve elektriği olmayan yaylaların muhtarlar tarafından bildirilmesi gerektiğini  belirterek müracaatların hemen yapılması istendi.

Projeler oldukça gerekli ve zaruri ihtiyaç kapsamında olduğu için vatandaşlar da toplantıdan mutlu ayrıldılar.

vatandaşlarlaamblem

Önceki İçerikPOSOF TA KARİYER GÜNLERİ
Sonraki İçerikBÖYLE BİR LİSE BAŞKA NERDE VAR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz