POSOFTA TERÖRE LANET MİTİNGİ YAPILDI

0
66

POSOF TA TERÖRE LANET MİTİNGİ YAPILDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Yurdumuzun kuzeydoğusunda serhat ilçe Posof her zaman olduğu gibi duyarlılığını gösterdi.
Ardahan ın Posof ilçesinde düzenlenen TERÖRE LANET mitingine ilçe kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU ve Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR da katıldılar.
Posof lu gençler tarafından düzenlenen ŞEHİTLERİ ANMA VE TERÖRE lanet mitingi yüzlerce kişinin katılımı ile Posof Pazar alanında saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu nun kısa konuşmasından sonra bayraklarla mitinge katılan kadın, erkek,çocuk, yaşlı ve gençler slogan ve tekbir sedalarıyla yürüyüşe geçtiler. Posof ana caddesinden otogar a kadar yürüyen halk teröre ve teröristlere lanet okudular.
Tekbirlerle Posof otogarına gelen kalabalığa ilk konuşmayı Gençler temsilcisi yaparak, BİZ ÜÇ KITADA AT KOŞTURAN ECDADIN TORUNLARI OLARAK vatanımızı namus bilmiş, bu toprakların vatan vatan olması için büyük bedeller ödemiş Serhat ilçemiz Posof halkı olarak her zaman olduğu gibi bu günde kahraman ordumuza ve güvenlik güçlerimizle gurur duyuyoruz dedi.
İlçe Belediye Başkanı Cahit ULGAR yaptığı konuşmada ise, gençlerimizin bu duygularından dolayı bütün Posof halkına teşekkürlerimi arz ediyorum diyerek konunun önemini anlattı.
Posof kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU da yaptığı konuşmasında, asırlarca dünyanın her tarafında birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin temsilcisi olmuş bir milletin evlatları olarak ülkemizde işlenen hain terör olaylarına karşı tepkimizi en güzel şekilde ortaya koymak için bu gün buraya toplanmış bulunmaktayız. Yüce milletimizin tarihin her döneminde hüküm sürdüğü zamanlarda dünya da kardeşlik, barış ve esenlik hakim olmuştur. Mazlumları kurtarmış, zalimlere de Kahhar gücüyle nizama varan bir milletin evlatları olarak bugün birbirine düşmanlık istemiyoruz diyerek sözlerine devam etti.
Yapılan diğer konuşmaların ardında mitinge katılanlar sessizce dağıldılar. Mitinge katılanlar hemen camiye davet edilerek şehit ve gaziler için Kuran ve mevlit okunarak dua edildi.

Resim 009Resim 007Resim 004Resim 003

 

 

 

 

 

 

 

Önceki İçerikKURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN COŞKULU KUTLAMA
Sonraki İçerik30 AĞUSTOS POSOF TA KURAN VE DUALARLA KUTLANDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz