POSOF TA DARBEYE KARŞI MİTİNGİ YAPILDI

0
52

VATANDAŞLAR

POSOF MİTİNG VE YÜRÜYÜŞLER LE YİNE COŞTU

 

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Milli İradeye ve Demokrasiye Sahip Çık Yürüyüşü” yapıldı.

Yapılan organizasyon Belediye Düğün Salonu önünden başladı. Köylerden de gelen vatandaşlar erkeklerin haricinde bayanlar ve hatta kucağında bebeklerle katılan hanımlar ise mitinge daha ayrı bir canlılık verdi. Herkese bayrak dağıtıldı ve çocukları o bayraklarda meydanda dolaşmaları ayrı bir güzellik sergiledi.

Mitinge Ardahan Valisi İbrahim Özefe, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Cahit Ulgar, İl ve İlçe Protokolü ve çocuğuyla genciyle yaşlısıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Demokrasi Mitingi Belediye Başkanı Cahit Ulgar ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardahan millet vekili Prof. Orhan ATALAY konuşmasında tarihe Osmanlı döneminden başlayarak günümüze kadar Türk halkı üzerinde oynanmak istenen oyunları ve devletin içinde ki hain planları anlatarak günümüze geldi ve aynı planların daha değişik bir şeklinin ülkemizi bölmek için yapıldığını anlattı. Vekilin konuşmasında bazı vatandaşların duygulanarak ağladıkları görüldü. Vali İbrahim Özefe,ise konuşmasında idari yönden yapılanları anlatarak halkın gösterdiği güçten dolayı halka teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından protokol ve halk bayraklarla yürüyüşe geçtiler. Belediye düğün salonunun önünden Hükümet konağı önüne kadar yürüyen vatandaşlar tekbirlerle ve sloganlarla darbecilere karşı lanetler okudular.

VATANDAŞLARLAVALİ KONUŞUYOR

VEKİL KONUŞUYORBELEDİYE BAŞKANI KONUŞUYOR

Önceki İçerikPOSOF TA DUA VE BEDDUALAR SEMAYA YÜKSELİYOR
Sonraki İçerikARDAHANDA Kİ FETOCULAR TOPLANIYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz