POSOF TA 4-6 YAŞ GURUBU KURAN KURSUNDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

0
188

pasta

POSOF TA 4-6 YAŞ GURUBU KURAN KURSUNDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

 

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof ta 4-6 yaş kuran kursu ve değerler eğitimi kursu meyvelerini vermeye devam ediyor.

Posof ilçe Müftülüğüne bağlı olarak eğitime devam eden 406 yaş Kur an kursu öğrencileri Kuran ı kerimi ve değerler eğitimi öğrenmeye devam ediyorlar.

Kuran kursunda yapılan tören de Kuran a geçen İbrahim ECE için özel tören yapıldı. Velilerin ve din görevlilerinin katıldığı törende heyecanlı anlar yaşandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe Müftüsü Osman GÜNEŞ, bu yıl ilk defa eğitime başlayan öğrencilerden 6 öğrencinin Kuran okumaya başladığını, yıl sonu itibarıyla bütün öğrencilerin okumayı öğreneceklerini belirterek öğrencilerin bu kursta ana okulunda alması gereken eğitimleri de aldıklarını, bilişsel, duyuşsal ve motor gelişimi ile ilgili her türlü eğitimi alıyorlar. El becerileri çizimi, sayıları, harfleri de öğrenip ilk okula hazırlandıklarını belirtti.

Aynı zamanda Yüce dinimizi öğrenip, Kuran okumayı, duaları ve sureleri öğreniyorlar diye müftü Güneş, gelecek yıl kursun fiziki şartlarını daha da iyileştirerek kursun daha cazip hale getirileceğini ve geleceğimizin teminatı olan ve her şeyin en güzelini hak eden öğrencilerimize en güzel hizmetleri sunmanın gayreti içinde olacağız dedi.

Kuran okumaya geçen minik öğrenciye Kuran hediye edildi ve kurs arkadaşları da ayrı hediyeler verdileri.

ailecemüftü ile

öğretmeniyleResim 056

kurs taailece

Önceki İçerikPOSOF TA OKULLAR ARASI TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILSI
Sonraki İçerikPOSOF YİNE BEYAZA BÜRÜNDÜ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz