POSOF ŞEHİTLERİ UNUTMUYOR

0
193

İLAHİ GURUBU

ŞEHİTLER UNUTULMUYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof ilçe müftülüğü tarafından hazırlanan ŞEHİTLERİ ANMA programı Posof İlkokulu toplantı salonunda yapıldı.

Yaz Kuran kursu öğrencileri tarafından sunulan program a İlçe kaymakamı Enver YILMAZ, Belediye Başkanı Cahit ULGAR ve diğer mülki idare amirleriyle beraber vatandaşlar da katıldılar.

Program Kuran kursu öğrencilerinin okuduğu Yasin suresiyle başladı. Diyanet işleri başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz terör eylemi ile ilgili slayt gösterilerinden sonra Posof İlçe Müftüsü Osman Güneş günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaparak birlik ve beraberliğin önemini anlattı. İlçe Belediye Başkanı  Cahit ULGAT da yaptığı kısa konuşmasında Şehitlerimiz ve gazilerimizi daima a anmamızın gerektiğini belirtti. Kaymakam Enver YILMAZ ise konuşmasında yetiştirilen neslin önemine vurgu yaparak gerçek İslam dini içinde çocuklarımızın yetiştirilmesi konusuna değindi.

Programa katılanlar arasında ise Dünyaya adını duyuran KOL köyü çobanı da katıldı. Yardımcı konuşmasında duygulanarak Şehitler ve gaziler için bir sayfa Yasin suresinden okuyacağını belirtti ve okuduktan sonra da dua ederek konuşmasını tamamladı.

Yaz Kuran kursu öğrencilerinin sunduğu program okunan şiir ve ilahilerle tamamlandıktan sonra yine kurs öğrencisinin yaptığı dua ile sona erdi.

KAYMAKAM MÜFTÜ KONUŞURKEN

 

BELEDİYE BAŞKANIÇOBAN KÖKSAL YARDIMCI

KURAN OKUYAN ÇOCUKHATIRA

KURAN OKUYAN ERKEK ÇOCUKSALON GENEL

Önceki İçerikPOSOF, POSOF U TERK EDENLERİ GERİ ÇAĞIRIYOR
Sonraki İçerikPOSOF TA TERÖRE KARŞI EYLEMLER DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz